Styr på stressen og tjek på trivslen

Hvordan kan du være dybt engageret og begejstret for dit arbejde – og samtidig føle dig stresset? Hvordan kan du forebygge stress uden at det går ud over motivationen?

På denne workshop får du en grundlæggende og nuanceret forståelse af begrebet stress samt redskaber til at kunne forebygge og håndtere stress i en omskiftelig og travl hverdag.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle medarbejdere på AU, som har lyst til at arbejde aktivt med deres evne til at skabe større trivsel og energi i hverdagen.  

Du får indblik i:

  • Hvad stress er og hvad stress ikke er
  • Eget stressniveau og stressreaktioner
  • Hvad der påvirker stress og trivsel på arbejdspladsen
  • Konkrete handlemuligheder og forskellige værktøjer i forhold til at forebygge og håndtere stress i din hverdag

Efter kurset

  • Har du fået indsigt, inspiration og værktøjer i forhold til konkret at forebygge og håndtere stress i en travl og omskiftelig hverdag.

Form

Undervisningen består af en blanding af oplæg med dialog og refleksion, samt små opgaver og øvelser.

Varighed: 4 timer

Underviser

Caroline Ahlgren Tøttrup, lederudviklingskonsulent i AU HR Organisation og Kompetenceudvikling, cand. psych.

Vejledende pris

950 kr.

I forbindelse med workshoppen tilbydes:

  • tilkøb af en test til vurdering af sårbarhed og modstandsdygtighed overfor stress, med individuel tilbagemelding.
  • 50 minutters individuel testtilbagemelding ved en erhvervspsykolog. Her bliver din individuelle testrapport gennemgået og du har mulighed for at få personlig sparring og rådgivning i forhold til hvordan du kan forebygge eller håndtere stress i din hverdag.

Vi benytter testen Stressindikator, der identificerer det oplevede stressniveau samt sundheds- og livsstilsvaner, som enten beskytter mod stress eller øger stresspåvirkeligheden. Testen afdækker personlige livsstilsvaner, holdninger, copingstrategier og egenskaber, der har en forskningsunderbygget betydning for udviklingen af stress og stressrelaterede sundhedsproblemer.  Den individuelle testtilbagemelding bookes på workshoppen.

Pris for tilkøb af test: 950 kr.

330173 / i40