Ledelsesudvikling

På denne side kan du finde en oversigt over de tilbud, der er til ledere på AU. Der er tale om kursusforløb af varierende varighed samt link til relevant inspirationsmateriale.

AU Lederskab - Introkursus for nye ledere på AU

Er du ny i rollen som leder på AU? Eller er du ”autodidakt” leder? Så har du her muligheden for et kursus, der giver dig nogle grundlæggende kompetencer i at være leder på AU. Læs mere her.

Driftsledelse på AU

I dette forløb trænes du som leder i, at det er i synergien mellem personaleledelse, faglig, strategisk og administrativ ledelse, at driftsledelse bedrives. Læs mere her.

Lederudviklingsforløb

Ledelsesteamudvikling på AU

AU tilbyder et lederudviklingsforløb for ledelsesteam i fakulteter, institutter og enhedsadministrationen. Forløbet understøtter udviklingen af et effektivt lederteam med øget ledelseskraft og samarbejdsevne. Læs mere her.

Lederens værktøjskasse

Er du optaget af hvordan du kan lykkes godt i samtaler med den enkelte medarbejder, hvordan du leder selvledende medarbejder, arbejder med udviklingsfeedback, afholder gode møder, forebygger stress eller arbejder mere strategisk med udvikling i din afdeling?

Vi har løbende en række tilbud til dig der vil styrke dine ledelsesværktøjer. Se mere herunder eller kontakt Lederudviklingskonsulent Caroline Ahlgren Tøttrup. Vi skræddersyer gerne form og indhold.

Ledelse i 1:1 med medarbejderen


Ledelse af medarbejdergruppen


Ledelse af trivsel og godt psykisk arbejdsmiljø


Ledelse af forandring og udvikling


Individuelt tilrettelagt udvikling, Tests og profiler

 

APV-opfølgning

Som leder på AU har du mulighed for at få sparring og hjælp til opfølgningsarbejdet i forbindelse med psykisk APV.

HR tilbyder vejledning og inspiration til, hvordan du som leder kan bruge resultaterne fra psykisk APV, som redskab til at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø.

Er I en samlet ledergruppe/ledelsesteam, har I mulighed for at få en lederudviklingskonsulent fra AU HR, Udvikling & Arbejdsmiljø ud i 2-3 timer. Kontakt din HR-partner for yderligere information.

Er du ikke en del af en ledergruppe og ønsker at få sparring og hjælp til opfølgningsarbejdet, kan du kontakte din HR-partner eller lederudviklingskonsulent, Caroline Ahlgren Tøttrup, tlf. 2043 4391, e-mail: cato@au.dk.

Strategisk lederudvikling

Ambitionen med 'Ledelsesudvikling' er, at det som et begrebsmæssigt ledelsesakademi samler relevante kompetenceudviklingstilbud, inspirationsmateriale etc. til ledere på AU. Siden vil løbende blive opdateret med nye tilbud og inspirationsmateriale etc.

På nuværende tidspunkt kan AU HR tilbyde ledere på universitetet:

  • Lederudviklingsforløb – der oprettes løbende forløb for nye målgrupper
  • Kortere ledelsesrelevante kurser og seminarer
  • Individuelle samtaler
  • Profilanalyser

Fandt du ikke, hvad du søgte?

er du altid meget velkommen til at kontakt os.

Vi har allerede erfaring inden for en bred vifte af kompetenceudviklingsaktiviteter, men vi har brug for dine input til at tilpasse vores kursusudbud til AUs forskelligartede arbejdsområder.

Vi har kendskab til udbydere indenfor en lang række fagligheder og assisterer meget gerne med at opsætte lige netop de kurser og uddannelser, som du eller din afdeling har behov for.

Vi er her for at hjælpe med at finde den rette løsning til dig/jer.

Kontakt

AU HR, Organisations- og Kompetenceudvikling

Jens Baggesens Vej 53
8200 Aarhus N
AU HR, Organisations- og Kompetenceudvikling

Tlf.: +45 87153386


424736 / i40