Ledelsesudvikling

På denne side kan du finde en oversigt over de tilbud, der er til ledere på AU. Der er tale om kursusforløb af varierende varighed samt link til relevant inspirationsmateriale.

AU Lederskab - Introkursus for nye ledere på AU

Er du ny i rollen som leder på AU? Eller er du ”autodidakt” leder? Så har du her muligheden for et kursus, der giver dig nogle grundlæggende kompetencer i at være leder på AU. Læs mere her.

Driftsledelse på AU

I dette forløb trænes du som leder i, at det er i synergien mellem personaleledelse, faglig, strategisk og administrativ ledelse, at driftsledelse bedrives. Læs mere her.

Ledelsesteamudvikling på AU

AU tilbyder et udviklingsforløb for ledelsesteam på institutledelses- og vicedirektørniveau samt faktultetsniveau. Forløbet understøtter udviklingen af effektive ledelsesteam med øget ledelseskraft og samarbejdsevne. Læs mere her.

Kom godt i gang med MUS

AU tilbyder et MUS-grundkursus for dig, der skal holde MUS på AU for første gang, eller for dig der gerne vil have et ”brush-up” på konceptet eller din rolle som samtaleleder. Læs mere her.

Lederens værktøjskasse

Er du optaget af hvordan du kan lykkes godt i samtaler med den enkelte medarbejder, hvordan du leder selvledende medarbejdere, arbejder med udviklingsfeedback, afholder gode møder, forebygger stress eller arbejder mere strategisk med udvikling i din afdeling?

Vi har løbende en række tilbud til dig der vil styrke dine ledelsesværktøjer. Se mere herunder:

Ledelse i 1:1 med medarbejderen


Ledelse af medarbejdergruppen


Ledelse af trivsel og godt psykisk arbejdsmiljø


Ledelse af forandring og udvikling

 

Kontakt

AU HR, Organisations- og Kompetenceudvikling

Jens Baggesens Vej 53
8200 Aarhus N
AU HR, Organisations- og Kompetenceudvikling

Tlf.: +45 87153386