Lederinspiration

Nyttige hjemmesider med inspiration til ledelse:

 • Lederweb - På Lederweb finder du over 1.200 forskellige værktøjer og artikler om ledelse under hovedemnerne "Strategi", "Personale" og "Dig selv".
 • CfL - Center for Ledelse - Her får du adgang til artikler, videoer og podcasts som omhandler aktuelle emner inden for ledelse.
 • PAV - Personaleadministrativ Vejledning - PAV giver en samlet oversigt over reglerne om løn- og ansættelsesvilkår for tjenestemænd og overenskomstansatte m.fl. i staten og er derfor et væsentligt værktøj for personaleadministrationer i staten.
 • Offentlig ledelse - Her kan du blandt andet læse nyheder inden for offentlig ledelse. Du kan fx gratis downloade bladet "Offentlig ledelse"  med relevant og aktuelt læsestof inden for offentlig ledelse.

 

 

Kompetencesekretariatet

 

 

 

 

 

 • Hvordan kommer vi i gang? Få hjælp til at afklare behov for kompetenceudvikling

  Måske I har et kompetenceudviklingsbehov, der kunne omsættes til et projekt med mulighed for økonomisk støtte? Fx om hvordan man tackler forandringer, hvordan arbejdspladsen rustes til nye opgaver eller samarbejde på nye måder. Få sat ord på jeres udfordringer og hjælp til at sætte værktøjer og støttemuligheder i spil.Læs mere

 • Forskellige metoder og ideer til at arbejde med kompetence-
  udvikling i din afdeling
  Kompetencesekretariatet
 • Team og teamudvikling på din arbejdsplads. Brug en teamguide, når du skal arbejde teambaseret for første gang, forbedre ydeevne og effektivitet i eksisterende team eller styrke og støtte team socialt og fagligt.Læs mere

Siden vil løbende blive opdateret med mere inspiration.

Sidder du inde med inspiration som du gerne vil dele med andre ledere, kan du sende det til

AU HR, Organisations- og Kompetenceudvikling.


424739 / i40