Jubilæumsgaver

Kählers Omaggio vaser
(Bemærk udfases – så længe lager haves)

Denne eksklusive gavepakke har både et moderne udtryk og fine historiske referencer. Omaggio-vasens sofistikerede og stilrene sølv farve er hentet med inspiration fra naturens egne metaller og har undertoner af andre metalliske farver som pink, grøn og lilla. Det giver vasen er levende, naturligt og foranderligt udtryk, når lyset reflekteres i de blanke striber.

Gaven består af 2 vaser H200 og H305 mm, som begge er graveret med universitetets segl i den øverste sølv stribe.

Kählers Hammershøi vasesæt og stage

I mere end 175 år har Kähler været en del af den danske kulturarv. Med Hammershøi serien er de som ofte før gået tilbage i historien for at finde inspiration. Sammen med designeren Hans-Christian Bauer er der med de diskrete fine riller i vaserne taget udgangspunkt i de ting som kunstneren Svend Hammershøi udviklede i perioden fra 1893 hvor han frem til sin død i 1948 arbejdede på Kählers værksted.

Gaven består af 2 vaser H250 og H200, samt en stage H55 – alt i hvidt keramik og med universitets logo i bunden.

Georg Jensen Damask Kim dugen

KIM er et klassisk, elegant design med en smuk relief effekt. Designet er geometrisk, men det er tydeligt, at designer Kim Naver har fundet sin inspiration i naturen. Vævningen fremhæver den unikke struktur, og den blanke finish sikrer, at dugen holder sig smuk i mange år.
Materiale: 100% ægyptisk bomuld
Farve: Hvid
Størrelse: 140 x 240 cm
Damaskvævet KIM dug er pakket i eksklusiv gaveæske.
Dugen har universitetets segl broderet i det ene hjørne og leveres i en flot gaveæske.

Rom - Cubaney Grand reserva

12 års rom fra den Dominikanske Republik. Fyldig smag med krydderi og sødme. Leveres sammen med 6 rom glas fra Lyngby Glas, 29 cl samt 6 drink sten i granit som kan enten opvarmes eller nedkøles efter behov. Lille segl indgraveret på alle 6 glas. Leveres i gaveæske med AU silkebånd.

Deerstalker whisky med glas
(Bemærk udfases – så længe lager haves)

Denne Deerstalker 10 års Single malt whisky, 40% er en ægte klassiker med et navn, der går tilbage til 1880’erne. Den kommer fra det anerkendte Balmenach Distillery.Den er frisk og frugtet med en fed og fyldig elegant smag af vanilje. Den har en god sødme.

Sammen med denne whisky følger 6 stk. whisky glas med vippebund – i bunden af hver glas er universitetets segl graveret.

Mogens Lassen's Kubusstage

Med skarp fornemmelse for nutidens funkisstil designede Mogens Lassen i 1962 de ikoniske Kubus lysestager, dengang forbeholdt familie og de nærmeste arkitektvenner. Kubus fremstilles fortsat i Danmark, og har blandt arkitekter og designelskere opnået status som et moderne internationalt designikon.

Kubus 4 stagen i sit flotte enkle design er lavet af 12 lige store stykker jern – klassisk, enkel og smuk. Stagen er diskret graveret med universitetets segl.