SAP Business One

Beskrivelse

SAP Business One-applikationen integrerer alle kerneforretningsfunktioner på tværs af hele virksomheden – herunder økonomi, salg, CRM, e-handel, lagerstyring og drift. Til forskel fra mange andre løsninger til mindre virksomheder er SAP Business One en enkelt applikation, hvilket eliminerer behovet for flere separate installationer og integration af flere moduler.


Tilgængelighed

Brugerlokaler:

2622(C)-C0

Licens:

Der tilbydes en licens til ansatte i dette program, hvilket kan bestilles fra denne side:

  • PC-software

Licens

Som nævnt ovenfor kan licensen bestilles fra følgende side:

  • PC-software

Hvis programmet ikke er på listen afkrydses den nederste kasse, hvorefter programmet der ønskes, skrives i kommentarfeltet. Derefter sendes der en bestilling til IT-afdelingen der herefter vil behandle denne så hurtigt som muligt. Det anbefales at en bestilling altid afklares med en overordnet inden der bestilles.


Installation

Programmet installeres som udgangspunkt igennem SCCM, hvis dette er muligt. Hvis dette ikke er muligt grundet computerens oprindelse installeres det manuelt, hvilket gøres af Servicedesken på den pågældende lokation der vil tage kontakt når licensen er klar og programmet kan installeres.


Guides

SAP Help Portal:


Kurser

Analysegruppen afholder i øjeblikket ikke kurser i dette program, men der kan ved forespørgsel arrangeres et kursus. Dette gøres ved at kontakte analytics@au.dk med kursets ønskede indhold og varighed, hvorefter der findes frem til en eventuel kursusudformning der stemmer overens med de opsatte ønsker.