Streaming og optagelse af undervisning

På denne side finder du vejledninger og kontaktinformationer i forbindelse med streaming og optagelse af undervisning i auditorier og undervisningslokaler på Aarhus BSS.

Denne side opdateres løbende, i takt med at diverse vejledninger og videoguides produceres.

Information til de studerende om streaming og optagelse af undervisning

I forbindelse med at undervisningen frem mod udgangen af marts afvikles fuldt online, dvs. med streaming (og stedvis også optagelse) med adgang for de til undervisningen tilknyttede studerende og undervisere, modtager de studerende ifm. semesterstart en kort informationstekst herom via fakultetets FAQ-side målrettet studerende.

Baggrunden er, at streaming og optagelse af undervisningen vil kunne indeholde personoplysninger om de studerende. Streaming og optagelse af undervisningen sker med henvisning til universitetets forpligtigelse til at tilbyde undervisning. Når man deltager i online undervisning, opfattes det således som et udtryk for samtykke til at deltage i streaming eller optagelse fra den studerendes side.

Nødtelefon på lokation

Har du akut brug for teknisk hjælp til streaming og Zoom, ring til:

Fuglesangs Allé: 87150904

Bartholins Allé: 21728751