Conference Manager

Brug Conference Manager til dine arrangementer og konferencer på universitetet

Hvad er Conference Manager?

Conference Manager er Aarhus Universitets tilmeldingssystem til arrangementer og konferencer. Der er et online betalingsmodul indbygget i systemet, og du kan bygge dit eget website op i systemet, så det passer til arrangementet. På siden her kan du anmode om brugeroprettelse, finde vejledninger til brugen af systemet og finde kontaktinformationer til AU's lokale support.

Brugeroprettelse

For at blive oprettet i Conference Manager, bedes du udfylde nedenstående blanket til oprettelse af bruger.

OBS: Hvis du skal arbejde med/oprette betalingsarrangementer, skal du ligeledes udfylde fuldmagten nedenfor. Når du sender fuldmagtsanmodningen til okorettighed@au.dk skal du sætte conferencemanagersupport@au.dk på i cc-feltet. Oprettelse i systemet kan først ske, når fuldmagtsanmodningen er fremsendt.

Når du bliver oprettet, vil du få tilsendt login-oplysninger via e-mail. Vi opfordrer herefter alle nye brugere til at se vores webinarer. Disse findes i højre side af sitet. 

Support

Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forhold til funktionaliteten i Conference Manager kan du skrive til AU's Conference Manager support på conferencemanagersupport@au.dk. Der kan gå op til 48 timer før du får svar.

Beskriv i mailen hvilket problem du oplever, gerne med screendumps og nævn navnet samt konference ID på det arrangement, der er tale om.

Ved akutte henvendelser kan du ringe til supporten på: 22 74 49 36. Telefonen er åben mandag-torsdag mellem 9-14 og fredag mellem 9-13.   

Henvendelser om Økonomi

Drejer din henvendelse sig om økonomi, ydelse, moms eller lignende, bedes du kontakte Økonomi på wsokonomi@au.dk 

Når du kontakter Økonomi, send da gerne arrangementsnavn, konference-ID, faktura eller screen shot med i mailen.

Webinarer

Vi har udarbejdet en række webinarer, der viser de forskellige funktioner i Conference Manager. Som ny bruger er det obligatorisk at se "Grundkursus" samt "Introduktion til websitedesigner". Skal du arbejde med betalingsarrangementer, er det obligatorisk ligeledes se alle webinarerne om økonomisk håndtering. Du kan tilgå alle webinarerne på en samlet playliste her eller se alle webinarer i en oversigtnedenfor.

Webinarer om funktionalitet

Webinarer om økonomi


Vejledninger

Vi har udarbejdet en række vejledninger, der kan hjælpe dig med arbejdet i Conference Manager. Find de enkelte vejledninger ved at følge boksene nedenfor.


Udvalgte webinarer