Rabatfordele på Sandbjerg, ARoS, Den Gamle By og Musikhuset

Pr. 1. juni 2015 får Aarhus Universitets medarbejdere rabat på brugen af Sandbjerg Gods som kursussted. Aarhus Universitet Forskningsfond har endvidere i 2013 indgået sponsoraftaler med ARoS Aarhus Kunstmuseum og Musikhuset Aarhus. Aftalen med ARoS er revideret pr. 15. september 2019. I 2016 har Aarhus Universitets Forskningsfonds Ejendomsselskab indgået aftale med Den Gamle By i Aarhus - læs mere om aftalerne og fordelene for Aarhus Universitetet og vores konferencegæster nedenfor.

De i aftalerne nævnte vouchers bestilles via webshoppen

Fordele på Sandbjerg Gods

Pr. 1. juni 2015 blev der indført ny prissætning for Aarhus Universitets benyttelse af Sandbjerg Gods. Døgnprisen er sat ned med 25 %. Denne ændring er indført med henblik på at gøre det mere attraktivt for Aarhus Universitets medarbejdere at bruge Sandbjerg Gods som kursussted.

Rabatten på 25 % fratrækkes prisen på Sandbjergs konferencedøgn, mens tilkøb i form af drikkevarer, festmiddag mv. ikke er dækket af rabatten.

Sandbjergs normalpris for et konferencedøgn er ca. 1350 kr. Med rabat bliver det 1023,75 kr. inkl. moms. Derudover kan man fradrage moms (hele momsen undtagen på forplejningsdelen, hvor fradraget er 25 % af momsen), så efter momsfradrag bliver døgnprisen ca. 875 kr.

Rabatten ydes til alle deltagere i arrangementer, der udgår fra AU. Det skal forstås sådan, at når den ansvarlige arrangør er ansat ved AU, gælder rabatten for alle deltagere i et givent arrangement, uanset deres ansættelsessted. Kontakt Sandbjerg Gods for at høre mere om, hvordan du opnår rabat.

Læs mere om ansøgningsprocedure m.v.

Læs mere om Sandbjerg Gods

Fordele på ARoS - OBS! Nye regler pr. 15/9-2019

I aftalen mellem Aarhus Universitet og ARoS tilbydes:

 • Gratis ARoS-vouchers til AU's konferencedeltagere, så de får adgang til ARoS i åbningstiden:
  Vouchers udleveres kun til konferencer og arrangementer med eksterne deltagere.
  Disse vouchers er tiltænkt konferencedeltagere, der kan bruge dem i forbindelse med deres konferenceophold i Aarhus i ”fritiden” udenfor selve konferencens program (før, under eller lige efter konferencen). Derfor stemples vouchers med gyldighedsdato fra lørdag i ugen før konferencen til søndag i konferenceugen (eksempel: Konferencen løber onsdag den 14. til fredag den 16. august 2019 – vouchers stemples med gyldighed fra lørdag den 10. august til søndag den 18. august). Ved bestilling skal derfor angives, i hvilken uge vouchers skal kunne bruges i forbindelse med konferencen/arrangementet. Bemærk, at det ikke er muligt at rekvirere vouchers til både Den Gamle By og ARoS, så man bedes vælge mellem de to ved bestilling.
 • Gratis entrébillet til ARoS til gæsteprofessorer:
  Bemærk også, at gæsteprofessorer ved Aarhus Universitet, der betjenes via Relocation Service eller deltager i Getting Started-arrangementer, har mulighed for at få en gratis entrébillet, så den enkelte gæsteprofessor på et tidspunkt under sit ophold kan komme gratis på ARoS. I dette tilfælde kan man kontakte Talentudvikling og Forskermobilitet

Bestil vouchers via webshoppen

Afholdelse af arrangement på AROS:

Hvis man ønsker at afholde et arrangement (velkomstreception, rundvisning som del af konference, møde som del af konference eller lignende) på ARoS, kræver det oftest en adgangsbillet til museet. Vouchers kan fremover IKKE bruges til denne type arrangement. Adgangsbilletten skal købes som en del af den aftale, man laver med ARoS. Hvis man afholder et arrangement, hvor der indgår forplejning, vil entrébilletten koste 85 kr. pr. deltager (normalpris 140 kr.). Aarhus Universitets Forskningsfond (som finansierer vouchers og rabataftaler) har desuden lavet en særlig aftale med ARoS, der giver 10% i rabat ved AU-arrangementer (gælder ikke entrébilletten, der allerede er til reduceret pris).

Lokalebestilling og øvrige aftaler om arrangementer sker via Salgs- & event afdelingen på ARoS Aarhus Kunstmuseum på event@aros.dk eller tlf.:6190 4900

Har du yderligere spørgsmål vedr. de nye regler, er du velkommen til at kontakte Events og Kommunikationsstøtte, AU (Lone Jørgensen eller Anders Frølund).

Fordele i Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus giver minimum 30% rabat på listeprisen på leje af lokaler. Teknikertimer, AV-udstyr og forplejning afregnes separat og efter tilbud fra Musikhuset Aarhus. Bestil lokalerne via Musikhuset Aarhus.

Musikhuset tilbyder desuden:

 • 10-40% rabat på billetpriser til forestillinger og arrangementer efter særlig aftale og kun ved et større antal gæster. Privatpersoner eller enkeltpersoner kan ikke få rabat.
 • Bestil via Musikhuset Aarhus.

Fordele i Den Gamle By

Den Gamle Bys ydelser:

 • 20% rabat på lokaleleje ved brug af Helsingør Theater, når det sker samtidig med bestilling af forplejning for minimum kr. 10.000,- til arrangementet.
 • 10% rabat på listepriserne på forplejning, når arrangementet koster over 10.000 kr. (2016-priser)
 • Øvrig lokaleanvendelse sker efter aftale med Den Gamle By – med udgangspunkt i, at et lokale typisk kan følge med ved køb af forplejning m.v. for et vist beløb.
 • FREM TIL 30. NOVEMBER 2022: Vouchers til adgang til Den Gamle By i åbningstiden til brug for konferencer - kun ved arrangementer med eksterne deltagere. De gratis vouchers kan anvendes mandage-fredage året rundt, juli og december måned undtaget.
  Bemærk, at det ikke er muligt at rekvirere vouchers til både Den Gamle By og ARoS, så man bedes vælge mellem de to ved bestilling.