Rabatfordele på Sandbjerg, ARoS, Den Gamle By og Musikhuset

Som bestiller på vegne af Aarhus Universitet kan medarbejdere få rabat på brugen af Sandbjerg Gods som kursussted. Aarhus Universitet Forskningsfond har endvidere indgået sponsoraftaler med ARoS Aarhus Kunstmuseum og Musikhuset Aarhus. Aarhus Universitets Forskningsfonds Ejendomsselskab har desuden indgået aftale med Den Gamle By i Aarhus - læs mere om aftalerne og fordelene for Aarhus Universitetet og vores konferencegæster nedenfor.

De i aftalerne nævnte vouchers bestilles via webshoppen

Fordele på Sandbjerg Gods

Bestillere fra Aarhus Universitet modtager en rabat på 25% på kursusdøgnprisen ved brug af Sandbjerg Gods. Denne rabat er indført med henblik på at gøre det mere attraktivt for Aarhus Universitets medarbejdere at bruge Sandbjerg Gods som kursussted. Rabatten på 25 % fratrækkes prisen på Sandbjergs konferencedøgn, mens tilkøb i form af drikkevarer, festmiddag mv. ikke er dækket af rabatten.

Sandbjergs normalpris for et konferencedøgn er 1.525 kr. (2022-pris). Med rabat bliver det 1.143,75 kr. inkl. moms. 
Sandbjergs normalpris for et konferencedøgn er 1.675 kr. (2023-pris). Med rabat bliver det 1.256,25 kr. inkl. moms. 
Derudover kan man fradrage moms (hele momsen undtagen på forplejningsdelen, hvor fradraget er 25 % af momsen).

Rabatten ydes til alle deltagere i arrangementer, der udgår fra AU. Det skal forstås sådan, at når den ansvarlige arrangør er ansat ved AU, gælder rabatten for alle deltagere i et givent arrangement, uanset deres ansættelsessted. Kontakt Sandbjerg Gods for at høre mere om, hvordan du opnår rabat.

Læs mere om ansøgningsprocedure ved søgning om støtte hos Aarhus Universitets Forskningsfond til faglige ophold på Sandbjerg Gods 

Læs mere om Sandbjerg Gods

Fordele på ARoS

I aftalen mellem Aarhus Universitet og ARoS tilbydes:

 • Gratis ARoS-vouchers til AU's konferencedeltagere, så de får adgang til ARoS i åbningstiden:
  Vouchers udleveres kun til konferencer og arrangementer med eksterne deltagere.
  Disse vouchers er tiltænkt konferencedeltagere, der kan bruge dem i forbindelse med deres konferenceophold i Aarhus i ”fritiden” udenfor selve konferencens program (før, under eller lige efter konferencen). Derfor stemples vouchers med gyldighedsdato fra lørdag i ugen før konferencen til søndag i konferenceugen (eksempel: Konferencen løber onsdag den 14. til fredag den 16. august 2023 – vouchers stemples med gyldighed fra lørdag den 10. august til søndag den 18. august). Ved bestilling skal derfor angives, i hvilken uge vouchers skal kunne bruges i forbindelse med konferencen/arrangementet. Bemærk, at det ikke er muligt at rekvirere vouchers til både Den Gamle By og ARoS, så man bedes vælge mellem de to ved bestilling.
  Du kan bestille vouchers via webshoppen
 • Gratis entrébillet til ARoS til gæsteprofessorer:
  Bemærk også, at gæsteprofessorer ved Aarhus Universitet, der betjenes via Relocation Service eller deltager i Getting Started-arrangementer, har mulighed for at få en gratis entrébillet, så den enkelte gæsteprofessor på et tidspunkt under sit ophold kan komme gratis på ARoS. I dette tilfælde kan man kontakte Talentudvikling og Forskermobilitet
  Du kan bestille vouchers via webshoppen
 • Gratis brug af auditoriet på ARoS ved køb af forplejningspakker resten af 2022 og hele 2023
  ARoS' forplejningspakker kan ses her: aros-moeder-og-konferencer-priser-aug-2022.pdf og priserne ligger fra 355,- kr. eks. moms pr. person for et halvdagsmøde og 435,- kr. eks. moms pr. person for et dagsmøde. En dagsmødepakke indeholder morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/kage og der sættes fokus på lokale råvarer og det grønne køkken. Morgenmad og eftermiddagsforplejning serveres foran auditoriet og frokosten serveres i restauranten på 8. etage.
  Max kapacitet i auditoriet er 178 personer, men lokalet kan også fint benyttes af mindre grupper. Bemærk at museet åbner kl. 10, men dørene åbnes for konferencegæster kl. 9.00 – som arrangør er der mulighed for at komme ind 30 minutter før via porten. Museet lukker kl. 21 på hverdage, kl. 17 i weekender og mandage er der lukket hele dagen. Er der brug for ekstra lokaler, kan det tilkøbes for 3.000,- eks. moms pr. lokale.
 • Afholdelse af arrangement på ARoS - der ikke inkluderer gratis brug af auditoriet:
  Hvis man ønsker at afholde et arrangement (fx velkomstreception eller rundvisning som del af konference eller lignende) på ARoS, kræver det en adgangsbillet til museet. Vouchers kan IKKE bruges til denne type arrangement. Adgangsbilletten skal købes som en del af den aftale, man laver med ARoS. Hvis man afholder et arrangement, hvor der indgår forplejning, vil entrébilletten koste 85 kr. pr. deltager (normalpris 140 kr.). Aarhus Universitets Forskningsfond (som finansierer vouchers og rabataftaler) har desuden lavet en særlig aftale med ARoS, der giver 10% i rabat ved AU-arrangementer (gælder ikke entrébilletten, der allerede er til reduceret pris samt særpriser/tilbud).
 • Kreativt indslag: Har du lyst til at udfordre dine gæster, så tilbyder ARoS såkaldte kunstpauser. Læs mere her aros-moeder-og-konferencer-kunstpause.pdf og se priser på kunstpauserne her:
  Kæmpe puslespil: kr. 1500 ex. Moms (max 20 personer på samme tid)
  Kunst skaber ord, ord skaber kunst: kr. 1000 ex. Moms (i grupper af max 20, men ARoS kan godt have to hold på samme tid)
  Detaljestafet: kr. 750,- eks. moms (max 12 personer på samme tid, men op til 2 hold på en gang er muligt)
 • ARoS tilbyder særaftale om middage i restauranten (min. 25 personer) til en tre-retters middag, to glas vin samt kaffe til dessert til 550,- kr. inkl. moms pr. person + entré af 85,- kr. pr. person eller 635,- kr. i alt.

Kontakt:
Lokalebestilling og øvrige aftaler om arrangementer sker via Salgs- & event afdelingen på ARoS Aarhus Kunstmuseum på event@aros.dk eller tlf.:6190 4900
Har du yderligere spørgsmål vedr. ovenstående, er du velkommen til at kontakte Events og Kommunikationsstøtte, AU (Lone Jørgensen eller Anders Frølund).

Fordele i Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus giver minimum 30% rabat på listeprisen på leje af lokaler. Teknikertimer, AV-udstyr og forplejning afregnes separat og efter tilbud fra Musikhuset Aarhus. Bestil lokalerne via Musikhuset Aarhus.

Musikhuset tilbyder desuden:

 • 10-40% rabat på billetpriser til forestillinger og arrangementer efter særlig aftale og kun ved et større antal gæster. Privatpersoner eller enkeltpersoner kan ikke få rabat.
 • Bestil via Musikhuset Aarhus.

Fordele i Den Gamle By

Den Gamle Bys ydelser:

 • 20% rabat på lokaleleje ved brug af Helsingør Theater, når det sker samtidig med bestilling af forplejning for minimum kr. 10.000,- til arrangementet.
 • 10% rabat på listepriserne på forplejning, når arrangementet koster over 10.000 kr.
 • Øvrig lokaleanvendelse sker efter aftale med Den Gamle By – med udgangspunkt i, at et lokale typisk kan følge med ved køb af forplejning m.v. for et vist beløb.
 • FREM TIL 30. NOVEMBER 2023: Vouchers til adgang til Den Gamle By i åbningstiden til brug for konferencer - kun ved arrangementer med eksterne deltagere. De gratis vouchers kan anvendes mandage-fredage året rundt, juli og december måned undtaget.
  Bemærk, at det ikke er muligt at rekvirere vouchers til både Den Gamle By og ARoS, så man bedes vælge mellem de to ved bestilling.