Afregning for samarbejdspartnere og forsøgspersoner

Afregning af udgifter for personer, der ikke er ansat på AU, skal ske elektronisk.

For personer uden et dansk CPR-nummer foregår afregningen via en elektronisk blanket i systemet REEX. Når du logger på REEX får du automatisk adgang til den del af blanketsystemet, som du forventes at få brug for.

For personer med et dansk CPR-nummer foregår afregningen via AU’s afregningssystem RejsUd, hvor personen oprettes via denne formular. Efter oprettelsen, som tager op til tre dage, kan du på deres vegne foretage afregning i RejsUd på normal vis.

REEX pixie vejledninger

• Pixie nr. 1 - Introduktion til Summer University
    Blanketten anvendes for undervisere ved Summer University.
  • Pixie nr. 2 - Introduktion til udenlandske bedømmere i bedømmelsesudvalg
    Blanketten er til bedømmere, der har deltaget i et bedømmelsesudvalg i forbindelse med en ansættelse på AU.
  • Pixie nr. 3 - Introduktion til øvrige udenlandske samarbejdspartnere
    Blanketten anvendes i forbindelse med afregning af alle andre typer inviterede udenlandske samarbejdspartnere eksempelvis gæsteunderviserer, foredragsholdere, feltarbejde med videre.
  • Pixie nr. 4 - Introduktion til administrationsmodul, controlling og regnskab
    Vejledningen er målrettet regnskab (Rejsegruppen), økonomicentre og institutsekretærer.