Sekretærers adgang til rejsendes kreditkorttransaktioner og automatisk kontering af kreditkorttransaktioner

08.11.2019 | Merete Foged

Moderniseringsstyrelsen har leveret den længe ventede funktion:

Mulighed for at sekretærer kan se kreditkorttransaktioner for rejsende, de er sekretær for
Det håber vi, vil hjælpe Jer meget i dagligdagen. Transaktionerne ligger under ikonet ”Til specificering”, som man kun kan se, hvis der rent faktisk er transaktioner til afregning.

I skærmbilledets venstre side, kan du vælge ”Ejer”, og se og markere navnene på dem, du er sekretær for, og som har kreditkorttransaktioner til specificering. Her kan du også se dine egne transaktioner, hvis du har nogen.


Desuden er der også endnu et par forbedringer:

Forbedring i måden at sende til kontrol på
Med den nye leverance er der også kommet endnu en funktion, vi har ønsket, men som I skal være opmærksomme på: Når en afregning for en kollega skal sendes til kontrol, skal man ikke mere aktivt vælge ”Til Kontrol”. Funktionen ligger nu øverst, og er allerede valgt for dig. Du skal kun gøre noget aktivt, hvis afregningen skal sendes til den rejsende for redigering eller underskift. Med denne funktion, skal vi gerne undgå, at afregninger sendes til den rejsende ved en fejltagelse.

Automatisk valg af omkostningstype ved kreditkorttransaktioner
Det er blevet muligt for os, at opsætte en automatisk sammenhæng mellem kreditkorttransaktioner og omkostningstyper.

Det betyder, at der automatisk er valgt en omkostningstype, når de fleste kreditkorttransaktioner trækkes ind i en afregning.

Nogle transaktioner skal dog fortsat tilknyttes omkostningstyper, da RejsUd ikke kan identificere alle transaktioner.

Den tekniske opsætning er netop gennemført - i første omgang i Fællesadministrationen. – I løbet af et par uger kommer de andre hoveområder med.

Vær opmærksom på, at kun nye transaktioner er omfattet. Hvis I oplever fejl i valgt omkostningstype, eller der er kommentarer til funktionen, bedes I sende en mail til oeksystemer@au.dk.

Vi håber at funktionen kan være en lille hjælp i dagligdagen.

IT-systemer, MS RejsUd