Karrierecentre på Aarhus Universitet

Karrierecentrene arbejder i krydsfeltet mellem studerende og erhvervslivet. Vi fokuserer på at sikre studerende fra Aarhus Universitet den bedst mulige overgang til livet efter studierne og vejen til drømmejobbet. Vi tilbyder en række karriererelevante services, som kan hjælpe studerende i den rigtige retning allerede under studiet.


Service for medarbejdere

AU Job- og Projektbank: Brug universitetets online jobbank til rekruttering af øvelseslærere, instructors, tutors, studentermedhjælpere og praktikanter. Hvis du får henvendelser om rekruttering fra kontakter i erhvervslivet, må du meget gerne henvise dem til job- og projektbanken eller direkte til et af karrierecenterne. Som medarbejder kan du via vores log-in gratis slå stillinger op med AU’s logo. Kontakt os for at få adgangsoplysninger.

Vi arbejder tæt sammen med en bred vifte af virksomheder og organisationer. Vores stærke relationer til erhvervslivet kan bl.a. være en hjælp til undervisere, der ønsker at inddrage cases i undervisningen.

Der er karrierecentre på Aarhus BSS og Arts, men alle studerende på Aarhus Universitet er velkomne til at benytte mange af vores services.

Kontakt
Læs mere om vores services til henholdsvis studerende og erhvervsliv på rekrutteringsindgangen for eksterne (og medarbejdere), eller besøg de to karrierecentres websider til studerende: