Markedsføringsmaterialer

Her på siden finder du kampagneelementer og materialer til download.

Neutrale plakater med u-days-logo

Tag godt imod dine gæster, som ikke har været hos jer før. Sørg for ordentlig skiltning. Skriv evt. 'Spørg os' der hvor vejlederne står, eller skriv hvilket lokale I er i eller tid og dato for dit u-days-arrangement. Du bestemmer selv.

Her er to neutrale pdf-plakater med udays-logo, som du kan printe og skrive på med tusch. Der er også to neutrale powerpoint-sider (ppt) med udays-logo, som du selv kan skrive tekst i på din pc. 

Neutrale banner med u-days-logo

Ikke aktuelt til u-days 2021!

Vi har lavet trykklare facadebannere til dig. Så kan du selv få dem produceret i det antal og det format du ønsker. På bannerne står der "u-days", og de kan således bruges i flere år. Hæng dem over hovedindgangen, brug dem som pejlemærke og til at skabe den rette åbent hus-stemning.

Størrelsen kan skaleres op og ned, som du ønsker. Dette kan trykkeriet typisk gøre for dig. Bannere i denne størrelse koster typisk 1.800-2.700 kr. pr. stk. at få trykt.

Logoer

u-days-logoer der kan bruges til diverse markedsføringsmateriale samt powerpointslides og andet materiale, der skal identificeres som en del af u-days.

PPT-skabelon

I forbindelse med u-days 2021 opfordrer vi til, at du bruger u-days-identiteten som en del af jeres præsentationer. Du kan bruge hele eller dele af ppt-skabelonen nedenfor - eller bare lade dig inspirere. 

Designmanual for u-days

u-days-identiteten er lavet, så den kan bruges i alle u-days-udtryk og i alle medier. Idéen bag identiteten er at tænke uddannelsesvalget og u-days-besøget som en vej, hvor man skaber eller finder sin egen røde tråd.

Kommer snart!