Arts

Blackboard-kurser på Arts

Har du brug for hjælp til at anvende Blackboard og andre digitale værktøjer i forbindelse med din undervisning? Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier (CUDiM) rådgiver, holder oplæg og vejleder i brugen af Blackboards værktøjer og funktioner samt andre digitale værktøjer for alle Arts-undervisere.

CUDiM tilbyder support og forskellige samarbejdsformater:

  • Individuel sparring og rådgivning: Er du underviser på Arts, og har du en undervisningsmæssig udfordring, som du ønsker at gå i dybden med, er du velkommen til at kontakte os: Kontakt Birthe Aagesen for nærmere information.
  • Temaworkshops med Blackboard-værktøjer: bl.a. Feedback, Samarbejde eller Portfolio.
  • Oplæg og diskussioner i fagmiljøet: besøg eller deltagelse til en pædagogisk dag eller et afdelingsmøde, hvor vi bidrager med inspirationsoplæg eller diskuterer konkrete temaer eller værktøjer i Blackboard. Tilrettelægges efter jeres behov. Kontakt Birthe Aagesen for nærmere information.

  • Support i forbindelse med semesterstart: fra et par timer til en hel dag - få hjælp til at tilrettelægge undervisningen og opsætningen i Blackboard. Kontakt Birthe Aagesen for nærmere information.