På kursus med kolleger

Målgruppe

Gruppe af undervisere på Arts

Indhold

Kurset henvender sig til undervisere, der samarbejder og gerne vil på kursus sammen. Indholdet kan være en basis introduktion, men kan også være med fokus på mere avancerede funktioner i Blackboard. I bestemmer selv.

I har mulighed for at ønske fokus på særlige temaer fx hvordan får vi de studerende mere på banen eller hvordan kombinerer vi andre digitale tjenester med Blackboard? 

Læringsmål

Læringsmålene for dette kursus vil variere og formuleres på baggrund af dialog med gruppen af deltagere.

Læringsmålene vil være koncentreret omkring viden om og færdigheder i anvendelse af Blackboard i egne undervisningsforløb med fokus på gruppens ønsker.

Kursusformat

Kurset varer 2½ time og er en vekslen mellem introduktion til funktioner i Blackboard m.m. og praktiske hands on øvelser.

Eftersom deltagerne er kolleger har de gode muligheder for at samarbejde om anvendelsen af Blackboard i deres undervisning efter kurset.

Deltagerne skal medbringe egen computer til kurset, hvis det er muligt.

Materialer

Online manual, videoer og nøglekort med basisviden om Blackboard med udgangspunkt i spørgsmålet: Hvad har en underviser brug for at vide og kunne i Blackboard inden semesterstart? Herudover henvises til Blackboards egne materialer og tutorials.

Tilmelding

Kontakt Karen Louise Møller for aftale om dato og indhold på kurset.

Faglig kontaktperson

Karen Louise Møller

Specialkonsulent
M
H 1483, 625
P +4550822681

Administrativ kontaktperson

Pia Gjermandsen

Kontorfuldmægtig
M
H 1483, 621
P +4587162031

1428180 / i40