Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Studieadministration Studiesystemer Blackboard Oprettelse af kursus og organisation

Oprettelse af kursus og organisation

Alle ECTS givende kursusaktiviteter oprettes automatisk i Blackboard. Dette er typisk de kurser der udbydes via institutterne og fremgår af kursuskataloget

Der oprettes også automatisk organisationer i Blackboard baseret på bl.a. hovedområde, institut, uddannelse og administrativ enhed.

Nedenstående formular er dermed til kurser eller organisationer, der ikke oprettes automatisk. Det kan f.eks. være et PhD-kursus eller en organisation for undervisningsassistenter på et enkelt institut.

Udfyld oplysninger om den person, som anmoder om oprettelse, samt oplysninger om det, der ønskes oprettet.

Felter markeret med * SKAL udfyldes.

Webformular - Oprettelse af kursus og organisation

Tilknytning til AU:
Fakultet:
Type:
Karakter

Ved at bruge denne formular accepterer du, at Aarhus Universitet opbevarer og behandler de personoplysninger, du giver os, til at håndtere din forespørgsel. Dine personoplysninger opbevares og journaliseres efter behandling. Læs mere i vores privatlivspolitik.