Der overføres ikke data fra STADS til Blackboard i perioden 21. juni til 12. juli

20.06.2017 | Tina Andreasen Bjerrum

I forbindelse med overgangen til et nyt fælles AU Blackboard er det nødvendigt at stoppe overførslen af data fra STADS til AU Blackboard (AR/HE/ST) og BSS Blackboard i perioden den 21. juni til den 12. juli 2017.

Tilmeldinger/afmeldinger

I forbindelse med ovenstående periode vil tilmeldinger/afmeldinger foretaget i STADS først bliver overført til (det nye fælles) AU Blackboard efter den 12. juli.

Har du brug for at give en studerende adgang til et kursus i Blackboard i perioden 21. juni til 12. juli, skal du som vanligt foretage tilmeldingen i STADS. Derudover skal du også foretage tilmeldingen manuelt direkte i Blackboard. Det samme gør sig gældende for afmeldinger.

Du kan forvente, at ændringer foretaget i STADS i perioden den 21. juni til den 12. juli vil være overført til det nye fælles AU Blackboard i løbet af perioden 12-17. juli 2017. Vær forberedt på, at ændringer foretaget i STADS efter den 12. juli også kan tage længere tid om at blive overført, da de bagvedliggende systemer skal bruge lidt tid på at overføre den ophobede data.

Nye kurser

I den nævnte periode vil nye kurser i STADS ikke blive overført til henholdsvis AU Blackboard (AR/HE/ST) og BSS Blackboard. Har du behov for at få oprettet et nyt kursus i AU Blackboard (AR/HE/ST), skal du henvende dig til Studiesystemsupport.

Det forventes, at overførsel af data fra STADS til Blackboard kører med normalt tempo igen fra den 17. juli 2017.

Blackboard, STADS