Kursuskatalogets underliggende systemer skifter teknologi

25.06.2018 | Tina Andreasen Bjerrum

Mandag den 25. juni kl.19 skifter Kursuskatalogets underliggende systemer teknologi.

Det forberedende arbejde har stået på det meste af foråret og er udført af eksterne konsulenter, for ikke at tage tid fra EDDI forvaltningen.

Det har været målsætningen at ændre så lidt som muligt på det nuværende/gamle kursuskatalog. Der er dog nogle forskelle, hvor de fleste er så små, at de nok ikke bliver bemærket.

  • En lidt større visuel ændring er i visning af kurser i søgeresultatet. Kasserne under titlen, der blandt andet viser ECTS mv., bliver nu ikke længere grønne, når kurset er foldet ud.
  • I det nuværende kursuskatalog opdateres en kursusbeskrivelse i browseren "af sig selv", når I laver en ændring i EDDI, uden at brugeren skal trykke F5. Fremadrettet skal man som bruger genindlæse siden med F5, for at ændringerne foretaget i EDDI kan ses i Kursuskataloget.
  • Der er også kommet en lilla kasse i højre side, hvor det er muligt at komme med input til siden eller melde en fejl ind på en nem måde. Man kan naturligvis stadig sende fejl ind via den normale supportformular. Vi forventer især at få kommentarer fra studerende, om hvordan de bruger kursuskataloget, af denne vej.

Følg status på serviceinfo.

EDDI

1435479 / i40