Bæredygtighed på AU

Her på siden kan du finde informationer om, hvordan Aarhus Universitet arbejder for at fremme den bæredygtige udvikling, både gennem forskning, uddannelse og i driften.


68 nye klimaindsatser baner vej for et grønnere universitet 

En ny klimavenlig rejsepolitik og løsning til afhentning af sorteret affald. Det er nogle af de i alt 68 ambitiøse aktiviteter i en ny handleplan, som fakulteterne har udviklet med afsæt i AU's klimastrategi, og som skal bidrage til universitetets grønne omstilling. 

2020: Et grønt år på AU

2020 blev året, hvor Aarhus Universitet fik sin første klimastrategi, og hvor et mere fokuseret arbejde for et grønnere universitet tog sin form.

AU i spidsen for arbejdet med cirkulære indkøb

Hvordan skaber virksomheder og organisationer mere klimavenlige indkøb? Det vil AU være med til at finde svar på, når en arbejdsgruppe med universitetet for bordenden trækker i arbejdstøjet som en del af en ny klimaalliance i Aarhus.

AU Garden 

I krydset mellem Ndr. Ringgade og Trøjborgvej finder du AU's lille have - AU Garden. Her er både rum til køkkenhave, biodiversitet og socialt samvær. Bag projektet står en gruppe studerende og medarbejdere, der er vilde med planter og biodiversitet. Du kan også være med!

Har du spørgsmål? 

... så er du velkommen til at sende en mail til Sustainability@au.dk eller kontakte AU's Sustainability Team.