Administrative chefer er udpeget

Ole Jensen og Per Lindblad Johansen bliver de nye administrative chefer på Arts.

Ole Jensen, der tidligere har været administrationschef på Det Humanistiske Fakultet, bliver chef for det administrative center for Arts, mens den tidligere direktør for DPU, Per Lindblad Johansen, bistår med den daglige ledelse med hensyn til den del administrationen, der ligger i Emdrup.

Chefernes vigtigste opgaver bliver at få dagligdagen til at fungere på tværs. De skal sikre sammenhængen mellem de decentralt og centralt placerede medarbejdere i AU Administration. Da administrationscheferne refererer direkte til universitetsdirektøren, skal de også på direktørens vegne sørge for, at de samlede administrative ydelser effektivt lever op til de fastsatte mål.

En stor del af forandringsprocessen har som fokus at sikre et mere fleksibelt AU ved at få fælles systemer og standarder, der gør det muligt at samarbejde og tænke på tværs. Derfor bliver administrationschefernes rolle også at sikre, at det administrative center bruger de fastlagte systemer, procedurer og administrative rutiner, der er fastlagt af vicedirektørerne. I fællesskab med vicedirektørerne kan administrationscheferne tage initiativ til at få afklaret fælles spørgsmål.