Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Aktuelt

Nyheder fra Arts

Foto: Colourbox

29.11.2018 | Medarbejdere

Lys på Arts

”Nu tændes tusind julelys”. Det er titlen på en gammel julesang. Lys spreder hygge og glæde i denne mørke og kolde juletid. Hvis du ønsker at sprede lidt julehygge på kontoret så brug LED lys, for på Aarhus Universitet tænder vi ikke tusind levende julelys. - Lars Mitens, Teknisk Chef Arts

Foto: AU Foto

19.11.2018 | Arts

Engelsksproget dimensionering og småfagsbevillinger

I den seneste tid har vi afventet resultatet af dimensioneringen af de engelsksprogede uddannelser og forhandlingerne i småfagsudvalget. Der har helt naturligt været en stor interesse for begge dele, fordi de ville kunne få stor betydning for fakultetets faglige udvikling.

Du må ryge i de afmærkede grønne cirkler i Nobelparken. Klik for større billede.

06.11.2018 | Medarbejdere, Studerende

I Nobelparken må du ryge i de grønne cirkler

Nobelparken har fået afmærkede rygeområder. Det betyder at medarbejdere, studerende og besøgende fremover skal benytte de optegnede grønne cirkler med askebægere, når de vil ryge i området omkring Nobelparken.

05.10.2018 | Medarbejdere

AU Evacuate er ude af drift

På grund af et angreb med ransomware på AU Evacuates data, er evakueringsappen i øjeblikket ude af drift

17.09.2018 | Arrangement

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle medarbejdere og studerende er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud. Hvordan sikrer vi, at undervisning, forskning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt? Kom og bliv inspireret af oplægsholdernes erfaringer med, hvordan vi skaber…

30.08.2018 | Arts

Tilvalgsreform på Arts er sat i gang

Fakultetsledelsen på Arts besluttede i juni 2018 at følge op på uddannelseseftersynet med en tilvalgsreform, hvor tilvalgene på Institut for Kommunikation og Kultur og Institut for Kultur og Samfund gennemgås. Processen er nu gået i gang.

Foto: Colourbox.dk

13.08.2018 | Medarbejdere

Pas på, når du bruger billeder

Alle billeder på nettet er som udgangspunkt beskyttet af ophavsretten, så du må ikke downloade og anvende billeder, du finder på nettet – uden at have fået tilladelse.

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

10.08.2018 | Arts

Nye stærke profiler i Advisory Board skal medvirke til at styrke Arts

Kommunikationsdirektør i Mærsk, Mette Refshauge, og partner i ReD Associates Christian Madsbjerg har sagt ja til at være med til at udvikle Faculty of Arts fremover og træder nu ind i fakultetets Advisory Board.

28.07.2018 | Uddannelse, Arts

1917 ansøgere er blevet tilbudt en studieplads på Arts

Der er en mindre tilbagegang i det samlede optag på 3% på Arts pga. dimensioneringen. Tallene dækker dog over store forskelle fagene imellem. Eksempelvis fra en tilbagegang på 44% for Brasilianske studier til en stigning på 50% for Sydasienstudier, og en stigning i antallet af optagne på Fransk og Tysk, mens der er et fald på Engelsk og Spansk.

03.07.2018 | Nyt fra ledelsen

Nye ph.d.-programledere på Arts

Sommeren betyder skiftedag på lederposten på to af ph.d.-programmerne på Arts.

Viser resultater 21 til 30 ud af 582

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308320 / i40