Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Aktuelt

Nyheder fra Arts

Foto: Foto & Medielab, Moesgård Museum

13.12.2017 | Arts

Ændring af parkeringsforholdene i Nobelparken

Bruger du parkeringspladserne i Nobelparken? Fra den 1. januar 2018 ændres parkeringsforholdene, da der skal bygges en ny kontorbygning for COWI. Se her, hvor du kan parkere.

Foto: Colourbox.com

13.12.2017 | Arts

Ny leverandør af ekstern oversættelse på Arts

Arts har indgået en aftale med en ny, fast leverandør af oversættelser mellem dansk og engelsk. Den nye leverandør, GlobalDenmark, skal levere oversættelser til centre og institutter på fakultetet.

13.12.2017 | Arts

Flytterokaden på Arts

Gennem hele 2017 har Nobelparken været igennem flere renoveringer og en omfattende flytterokade. Se billeder af de renoverede lokaler og hør Teknisk Chef, Lars Mitens, fortælle om rokaden.

12.12.2017 | Forskning

”Jeg var skidebange for at glemme noget af manuskriptet”

Mathias Clasen er lektor i engelsk og den første forsker fra Arts, der har givet en talk til TEDx Aarhus. Dén sad lige i skabet, men hvordan kommer man overhovedet i betragtning til at holde en talk, og hvad kræver det af forberedelse? Læs med …

07.12.2017 | Forskning

Humanistiske kompetencerer til debat

Konferencen High Tech – Human Touch satte spot på fremtidens kompetencebehov i en digital tidsalder. I løbet af dagens program gav en lang række eksperter og praktikere deres bud på, hvorfor de humanistiske kompetencer er afgørende komponenter for fremtidens erhvervsudvikling. Se video fra dagen.

05.12.2017 | Arts

Giv Open Access til din artikel

AU Library kontakter i øjeblikket en række forskere på Arts' institutter i Aarhus, hvis videnskabelige artikler kan offentliggøres med Open Access i PURE.

29.11.2017 | Arts

Så kom den nationale sprogstrategi

Regeringen har onsdag 29. november 2017 lanceret en ny sprogstrategi, der skal løfte studerende og elevers sprogkundskaber på tværs af hele uddannelsessystemet og imødekomme erhvervslivets efterspørgsel efter medarbejdere, der kan tale flere sprog end engelsk.

28.11.2017 | Medarbejdere, Arts

CUDiM åbner dørene i Nobelparken

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier er flyttet ind i Nobelparken, og det blev fejret med en faglig åbningsreception fredag den 17. november 2017.

Studerende orienterer sig i dag hurtigere imod arbejdsmarkedet, og det er en relevanssnak, de tager med ind i undervisningen.

21.11.2017 | Uddannelse, Medarbejdere

Nyt projekt sætter fokus på arbejdsmarkedsperspektivet i undervisningen

Flere undervisere oplever, at de studerende henvender sig med karriere- og relevansspørgsmål. Et nyt didaktisk projekt sætter fokus på forskellige måder at inddrage et arbejdsmarkedsperspektiv i undervisningen.

Det hele startede med et tweet (klik for større billede).

14.11.2017 | Forskning

”Vi skal internationalisere forskningsformidling”

Næsten 50.000 læsere, oversættelse til fransk og publicering i det franske dagblad, Le Monde, samt en invitation som key note speaker til en international konference i USA med alt betalt. Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er udbyttet af én forskningsformidlings-artikel skrevet af Hanne K. Adriansen, lektor og international…

Viser resultater 51 til 60 ud af 582

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308320 / i40