Arts’ identitet og udfordringer til fælles debat

Hvem er Arts, hvilken form for videnskab bliver lavet på Arts og hvorfor? Det er nogle af de spørgsmål, som Akademisk Råd ønsker at diskutere med forskere på et fælles seminar om Arts’ identitet og strategi.

06.11.2015 | Signe Hvid Maribo

Efter nogle år hvor energien er blevet brugt på at få rammerne på Arts til at fungere, mener Akademisk Råd, at det nu er tid til at diskutere, hvilket indhold der blev samlet under ’Faculty of Arts’ tilbage i 2010.

Den politiske dagsorden på både det uddannelsesmæssige og forskningsstrategiske felt øger desuden behovet for at samle et stærkt og dynamisk fakultet indadtil for at kunne møde udfordringerne udadtil.

”I Akademisk Råd mener vi, at mange af de kommende diskussioner om prioriteringer og strategier kan tages på et mere kvalificeret grundlag, hvis vi inden da øger kendskabet til både hinanden og til den type problemstillinger, vi arbejder med. Derfor vil vi invitere forskere fra forskellige hjørner af fakultetet til at komme med et bud på Arts’ identitet set fra deres eget fagfelt,” fortæller Nina Javette Kofoed, formand for Akademisk Råd.

Seminaret finder sted i Nobelauditoriet den 14. december 2015 klokken 13.00-16.00, hvor der efterfølgende bliver serveret et glas bobler.

 

 

Arts