Fakultetssekretariatet på Arts får ny sekretariatschef

Ulla Gjørling vender ’hjem’ til Aarhus Universitet og bliver fra 1. marts sekretariatschef på Arts.

01.02.2021 | Jeppe Kiel Revsbech

Ulla Gjørling

Et nyt ansigt vil snart være at finde i Fakultetssekretariatet på Arts, når Ulla Gjørling den 1. marts tiltræder stillingen som sekretariatschef/chefrådgiver for sekretariatet.

Hun kommer fra et job som sekretariatschef på Aalborg Universitet, hvor hun de seneste fem år har haft ansvaret for universitetets rektorsekretariat og AAU Kommunikation, men dagligdagen på Aarhus Universitet er ingenlunde fremmed for Ulla Gjørling.

Fra 2009 til 2015 var hun således international chef på Aarhus Universitet, ligesom hun tidligere har arbejdet med forskellige aspekter af uddannelsesområdet som chefkonsulent hos NIRAS Konsulenterne og i Styrelsen for IT og Læring under Undervisningsministeriet.

”Jeg glæder mig meget til at tiltræde som sekretariatschef/chefrådgiver på Arts og til samarbejde i dekanatet og sekretariatet på Arts. Det bliver utroligt spændende at prøve kræfter med et nyt perspektiv på universitetets virke, og et vidtfavnende og spændende fakultet som Arts er for mig et ideelt sted at tage fat. Jeg ser også meget frem til at vende tilbage til Aarhus Universitet og genoptage samarbejdet med de gode kollegaer i den fantastiske organisation, som Aarhus Universitet er,” fortæller Ulla Gjørling.

Og så kan det i øvrigt nævnes – som et lille kuriosum – at hun i 2012 blev gift i Dale’s Café i Internationalt Center.

”Så det er dybe rødder i Aarhus Universitet, som jeg vender tilbage til,” tilføjer Ulla Gjørling med et smil.

Også fakultetets dekan Johnny Laursen glæder sig til at få den nye sekretariatschef/chefrådgiver med om bord.

”Ulla kommer med en stor faglig erfaring og kender samtidig Aarhus Universitet indefra. Og så er hun en person, som brænder for værdierne i forskning og uddannelse. Jeg ser meget frem til samarbejdet og er sikker på, at hun bliver en stor gevinst for Arts og for AU,” siger Johnny Laursen.

Medarbejdere