Ny chefrådgiver på Arts

Den 42-årige Kristian Harbo Jeppesen bliver ny chefrådgiver på Arts. Han afløser Lone Plougmann Iversen, der efter ni år som chefrådgiver for dekan Johnny Laursen og leder af fakultetssekretariatet på Arts har valgt at gå på pension.

27.08.2020 | Marie louise gammelgaard

Kristian Harbo Jeppesen er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Han kommer senest fra et job som chefkonsulent i rådmandssekretariatet i Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, hvor han i seks år har bistået kulturrådmanden og kulturdirektøren i den politiske og administrative ledelse. Han har ud over Aarhus Kommune tidligere arbejdet i Københavns Kommune og i Danmarks Radio. I 2012-2014 var han ansat i den tværgående talentenhed på Aarhus Universitet.

Kristian Harbo Jeppesen har siden dengang tænkt, at han gerne på et tidspunkt ville vende tilbage til Aarhus Universitet – med dets engagerede faglige miljøer og spændende organisation.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til universitetet og særligt til at blive en del af Arts og understøtte ledelsen af et fakultet, som jo har en markant placering både nationalt og i europæisk sammenhæng. Og jeg glæder mig også meget til at være med til at fortsætte udviklingen af et velfungerende fakultetssekretariat, siger han.

Det giver stor mening for ham at understøtte fakultetet inden for Arts’ faglige område:

- Med de samfundsmæssige udfordringer vi står i, er det den retning, man skal til at kigge i, idet man ikke kan forlade sig på udelukkende tekniske og naturvidenskabelige løsninger.

Privat er Kristian Harbo Jeppesen gift med Marianne, der er studie- og trivselsvejleder på Nat Tech, og sammen har de tre børn. Han tiltræder stillingen 1. oktober.