Juletræsfest for hele familien / Chrismas event for faculty members and their families

Personaleforening Arts inviterer ansatte ved Arts til Juletræsfest med hele familien./ Staff association Arts invites Arts faculty members and their families to a Danish Christmas tree party.

05.09.2019 | Camilla Dimke

Dato tor 05 dec
Tid 16:30 19:00
Sted Nobelkantinen

Torsdag d. 5. dec. Kl. 16:30 håber vi, at du, din partner, børn og/eller børnebørn, vil gøre os selskab til Juletræsfest i Nobelparkens kantine. Der vil være risengrød, godteposer, gløgg og hyggelig underholding.

Man er også velkommen til at komme og hygge med sine kollegaer uden børn og familie.

On Thursday, 5 December at 16:30, we hope that you, your partner, children and/or grandchildren will join us at the annual Christmas tree party in the cafeteria of the Nobel Park. There will be Danish risengrød (rice porridge), goodie bags for the children and a lot of Christmas fun.

You are also more than welcome to join your collagues for cosy Christmas event without family and children.

Det er gratis at deltage for Arts ansatte og deres familier, men af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig.

Participation is free of charge for Arts employees and their families but registration is necessary due catering.

Tilmeld dig her / sign-up here.

Ceremoni / åbning