Kong Arthur på Moesgård i maj og juni 2019

Få rabat på billetkøb med personaleforening Arts

28.03.2019 | Camilla Dimke

Dato ons 22 maj lør 29 jun
Tid 20:30    20:30
Sted Moesgård

Det Kgl. teater har tilbudt medlemmer af Personaleforening Arts 10% rabat på billetter. Unge under 25 år får 40% rabat.

For at opnå rabat på dit billetkøb skal du skrive til personaleforening.arts@au.dk hvorefter du vil modtage et købslink, som du skal benytte ved køb af billetter. Rabatten gælder også medfølgende familie og venner. (Linket må ikke videresendes.)
De 10 procent fratrækkes ved køb til forestillinger mandag-torsdag, er man flere end 10 voksne betalende, kan man få 10% alle dage.

­

Om forestillingen:

To år efter kæmpesuccesen Røde Orm er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling på Moesgaard. I sommeren 2019 vil legenden om Kong Arthur indtage Moesgaard med et spektakulært actionbrag, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde.

Over 90.000 oplevede forestillingen i Ulvedalene i 2016. På Moesgaard er der hver aften plads til 3600 publikummer. De vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer og mere end 200 medvirkende på scenen i skikkelse af skuespillere, heste og statister.

Læs mere om forestillingen her.

Koncert / optræden