Tænkepauser Live

Sebastian Dorset er vært, når videnskaben indtager teatret i et anderledes talkshow. Mød førende forskere, bliv klogere på deres nyeste bøger, og lad dig underholde, når bøgerne forvandles til monologer på scenen.

05.09.2019 | Camilla Dimke

Dato tir 05 nov
Tid 19:30 21:30
Sted Aarhus Teater - Scala

Billede fra Aarhus Teaters annoncering

Hver måned udgiver Aarhus Universitetsforlag en ny bog i den populære serie ”Tænkepauser”. Heri formidler topforskere fra Aarhus Universitet deres viden om alt fra tro, håb og kærlighed til kød og karma. Tænkepauser Live går tæt på månedens aktuelle bog. Journalist og komiker Sebastian Dorset er vært og præsenterer publikum for en skuespiller, der opfører en videnskabsmonolog baseret på bogen. Efter monologen møder Sebastian Dorset forskeren bag bogen i et interview, og publikum har mulighed for at stille spørgsmål.

Teatrets bar vil være åben både før og efter arrangementet, så du kan være heldig at møde forskeren, værten, skuespilleren eller sidemanden over et glas vin eller en kop kaffe.

Temaet for hver enkelt aften er endnu ukendt.

Personaleforening Arts har anskaffet et begrænset antal billetter til forestillingen tirsdag d. 5. november kl. 19.30 som kan købes til 50 kr. pr. stk. ved at kontakte næstformand Lotte Varnich lottevar@cas.au.dk. (Max to billetter pr. person.) Øvrige billetter kan købes via Århus Teater for 160 kr. stk.

Læs mere her: https://www.aarhusteater.dk/forestillinger/forestillinger/ekstra-events/taenkepauser-live/

Forelæsning / foredrag