For ansatte på Aarhus BSS


På vej mod Office 365

Alle mailbokse på AU flyttes i løbet af 2019 ’ud i skyen’, og der indføres totrinsbekræftelse på mail og kalender. Du vil blive varslet i god tid, men her finder du svar på de vigtigste spørgsmål:

Ved spørgsmål, kontakt Aarhus BSS IT Support


Nyheder fra AARHUS BSS

23.01.2020 |

Har du input til AU's kommende klimastrategi?

Er du optaget af, hvordan Aarhus Universitet kan reducere sin CO2-udledning? Så mød op og kom med dine input den 29. januar, hvor AU’s bæredygtighedsnetværk er samlet for at drøfte universitetets…

Foto: Colourbox

17.01.2020 |

Ny stillingsstruktur for videnskabeligt personale er trådt i kraft

Den 1. januar 2020 trådte en ny stillingsstruktur for videnskabeligt personale på de danske universiteter i kraft efter forudgående høring. Læs de væsentligste ændringer fra ministeriet her.

Årets underviser blev Margit Malmmose. Foto: Sinne Jakobsen
Årets Forskningspris gik til Fabio Wolkenstein. Foto: Sinne Jakobsen.
Årets administrative medarbejder Gitte Arildsen. Foto: Tine Bagger
Årets administrative medarbejder Thue Sebastian Winkler. Foto: Ingrid Fossum

19.12.2019 |

Årets prismodtagere på Aarhus BSS

I løbet af december har fire medarbejdere på Aarhus BSS modtaget en pris for deres indsats på fakultetet i det forløbne år. Her kan du møde modtageren af årets forskningspris, årets underviser og…

Arrangementer på AARHUS BSS

fre 27 mar
09:00-12:30 | Department of Psychology and Behavioural Sciences Bartholins Allé 11, Building 1350, 6th floor
Kickoff meeting
Kickoff meeting of the Centre for Integrative Business Psychology with a theme day on Prosociality and (economic) decision making. Everyone is welcome!

Viser resultater 4 til 4 ud af 4

Forrige 1 2

Nyheder fra AU

21/02 - 2020 |

Sys Christina Vestergaard er ny kommunikations- og pressechef

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Sys Christina Vestergaard som kommunikations- og pressechef for Aarhus Universitet.

21/02 - 2020 |

Ny ferielov: 1. maj starter ”miniferieåret”

Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft, og alle medarbejdere overgår til samtidighedsferie – dvs. at den ferie, der optjenes løbende, også kan afholdes løbende. Overgangen til den nye ferielov betyder, at perioden 1. maj til 31. august 2020 bliver et såkaldt miniferieår, hvor du har 16,64 feriedage til rådighed samt fem særlige feriedage.

21/02 - 2020 |

Nye formænd i to af AU's Akademiske Råd

To af Aarhus Universitets Akademiske Råd har skiftet på formandsposten inden for de seneste uger. På Aarhus BSS og Natural Sciences/Technical Sciences fortsætter kendte ansigter.