Ledelsen på Aarhus BSS

På denne side kan du som medarbejder orientere dig om ledelsen på Aarhus BSS. Du kan få et indblik i fakultetets strategiske indsatser, læse nyt fra ledelsen og finde referater af fakultetsledelsens møder.


Nyt fra ledelsen


Foto: Aarhus BSS Kommunikation

04.09.2019 | Hilsner fra ledelsen, Aarhus BSS

Dekanens semesterstartshilsen efterår 2019

Læs Dekan Thomas Pallesens semesterstartshilsen. Her fortæller han lidt om, hvad der rører sig på fakultetet og om nogle af de ting, der vil være fokus på i det kommende semester. Find link til dekanens videohilsen nederst på siden.

Aarhus BSS har de tre internationale akkrediteringer AACSB, EQUIS og AMBA

22.08.2019 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Aarhus BSS fortsat AACSB akkrediteret - akkrediteringsprocessen forlænget med et år

AACSB har netop meddelt, at akkrediteringsprocessen forlænges indtil forår 2020. Aarhus BSS skal dokumentere og videreudvikle processen for systematisk opfølgning på uddannelsernes læringsmål. Det betyder, at fakultetet fortsat har den internationale AACSB-akkreditering, men at AACSB til foråret igen vil evaluere fakultetet, inden de tager…

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

13.05.2019 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Associate Dean Niels Mejlgaard: Vi skal målrette vores indsats

Niels Mejlgaard fra Institut for Statskundskab har siden 1. september 2018 været fakultetets Associate Dean med ansvar for EU finansiering. Den internationale konkurrence om EU-midlerne er benhård, og vi skal derfor væk fra halvhjertede pligtansøgninger, siger han. Der er brug for en mere målrettet indsats og for at sikre fair arbejdsbetingelser…

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

27.03.2019 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Associate Dean Andrea Carugati: Digitalisering kan disrupte alle fagligheder

Professor Andrea Carugati fra Institut for Virksomhedsledelse har siden 1. september været fakultetets Associate Dean for digitalisering. Han skal arbejde for at gøre digitalisering til en integreret del af fakultetets uddannelser, så de studerende opnår de digitale kompetencer, som markedet har brug for. Det er vi som fakultet forpligtede til at…

Prodekan Per Baltzer Overgaard glæder sig til samarbejdet med det nye forskningsudvalg. Foto: Aarhus BSS Kommunikation

04.02.2019 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Nyt forskningsudvalg på Aarhus BSS

Aarhus BSS har netop nedsat et nyt tværgående forskningsudvalg, som skal rådgive dekanatet og fakultetsledelsen i centrale forskningsspørgsmål. Udvalget skal også bruges til at udveksle erfaringer på tværs af fakultetet, fortæller prodekan for forskning Per Baltzer Overgaard.

Foto: Sinne Brandt Jakobsen

17.12.2018 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Årets sidste ord fra dekan Thomas Pallesen

Dekan Thomas Pallesen ser tilbage på 2018 som nok et interessant år med mange gode takter for fremtiden. Og frem til et år, hvor kimen skal lægges til flere tværfaglige samarbejder på uddannelsesområdet.

Foto: Sinne Brandt Jakobsen

17.12.2018 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Årets sidste ord fra prodekan Per Baltzer Overgaard

For prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard var 2018 et år, hvor Aarhus BSS i høj grad viste, hvad vi dur til i forhold til eksterne midler. Men også et år, hvor der blev truffet en trist politisk beslutning.

Foto: Sinne Brandt Jakobsen

17.12.2018 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Årets sidste ord fra prodekan Per Andersen

Akkreditering, kvalitetssikring og gode løsninger for de studerende på MACC’en og BAMCC’en. Det er noget af det, der vil kendetegne 2019 for prodekan for uddannelse Per Andersen.

Dekan Thomas Pallesen byder velkommen til årets erhvervskonference. Foto: AU Foto

13.12.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Aarhus BSS slår dørene op

Aarhus BSS skal være i tæt dialog med det omkringliggende samfund og styrke samspillet mellem teori og praksis, lyder det i fakultetets strategi. Derfor satser fakultetet i stigende grad på arrangementer, hvor erhvervsliv og alumner inviteres indenfor.

Foto: Colourbox

20.08.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Aarhus BSS spidser pennen i kampen om de store bevillinger

Aarhus BSS har netop introduceret en ny intern peer review model, som skal styrke kvaliteten af ansøgningerne til Sapere Aude, ERC og Danmarks Grundforskningsfond. Formålet er at øge fakultetets hjemtag af eksterne midler, fortæller prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard.

Viser resultater 21 til 30 ud af 50

Forrige 1 2 3 4 5 Næste