Ledelsen på Aarhus BSS

På denne side kan du som medarbejder orientere dig om ledelsen på Aarhus BSS. Du kan få et indblik i fakultetets strategiske indsatser, læse nyt fra ledelsen og finde referater af fakultetsledelsens møder.


Nyt fra ledelsen


Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation.

20.08.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Det handler om samarbejde og service

Anne Bækby Johansen er pr 1. august tiltrådt som ny administrationschef på Aarhus BSS. Annes fokus er at lede en professionel administration, der kan levere god service og sammenhængende løsninger i tæt samarbejde med de faglige miljøer.

De fire associate deans på Aarhus BSS. Foto: AU Foto. Fra venstre Ulrik Federspiel, Niels Mejlgaard, René Rohrbeck, Andrea Carugati.

15.08.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Nye associate deans på Aarhus BSS

Dekanatet har netop udpeget tre nye associate deans, som hver især skal bidrage til at styrke fakultetets strategiske indsatsområder. De bliver ansvarlige for hhv. digitalisering, EU-finansiering og samspillet med eksterne aktører herunder private fonde.

Foto: Lars Kruse (AU Foto)

14.06.2018 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Sommerhilsen fra dekanen

Kære medarbejdere Sommerferien står for døren, og vi har allerede fået en forsmag på sommervejret. Inden vi alle holder en velfortjent ferie, er det tid til at se lidt tilbage - og frem til nogle af de ting, som vi kan glæde os til efter ferien. Det har været et interessant år på Aarhus BSS. Det glæder mig blandt andet meget, at vi i år har…

Foto: Lars Kruse (AU Foto)

02.05.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Aarhus BSS – en vigtig del af den nye Universitetsby

Aarhus Universitet har netop offentliggjort en af de væsentligste udviklingsplaner i universitetets historie. Og den plan er Aarhus BSS en vigtig del af. Planen lægger op til, at Institut for Økonomi og Institut for Virksomhedsledelse flytter fra Fuglesangs Allé til den nye Universitetsby, som området på det gamle Kommunehospital er blevet døbt,…

Foto: Colourbox

30.04.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Nye rekrutteringsnormer på Aarhus BSS

Fakultetsledelsen har netop besluttet implementeringen af AU’s syv nye normer for VIP-rekruttering på Aarhus BSS. De nye rekrutteringsnormer skal sikre flere ansøgere til de videnskabelige stillinger og dermed styrke kvaliteten og diversiteten i ansøgerfeltet, fortæller prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard.

Foto: Sinne Brandt Jakobsen

14.03.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

”Jeg er stolt af mit institut”

Professor Niels Haldrup er ny institutleder på Institut for Økonomi. Han vil arbejde for at skabe ro og gode rammer for medarbejderne på et ganske særligt institut, der til trods for nogle omskiftelige år har formået at levere forskning og uddannelser af højeste kaliber. Her fortæller han lidt om sine planer og om, hvad der kendetegner ham som…

Foto: Jesper Rais

05.02.2018 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Nye adgangskrav skal styrke kvaliteten af de studerende og mindske frafaldet

Fra 2020 indføres der et adgangskrav på minimum 7 på alle fakultetets uddannelser. Formålet er at signalere uddannelser af høj kvalitet, styrke kvaliteten af de optagede studerendes studiemæssige forudsætninger og kvaliteten af vores kandidater og nedbringe frafaldet på uddannelserne, fortæller dekan Thomas Pallesen.

Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation

20.12.2017 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

”Vi har et fantastisk fundament”

Prodekan for uddannelse Per Andersen husker 2017 som et år, der stod i akkrediteringens tegn. Og et år, hvor han blev bekræftet i, at Aarhus BSS har et fantastisk fundament for at skabe uddannelser af højeste kvalitet.

Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation

20.12.2017 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

”Der skal være plads til de lysende stjerner”

Prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard ser tilbage på et år, som har budt på store oplevelser på Aarhus BSS. Og frem mod 2018, hvor fakultetet skal skabe plads til de lysende stjerner og bedrive endnu mere forskning på tværs af fagligheder.

Foto: Ingrid Fossum, Aarhus BSS Kommunikation

20.12.2017 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

”Vi skal finde de skæve ideer frem”

For dekan Thomas Pallesen var 2017 et år med mange højdepunkter. I 2018 glæder han sig blandt andet til at arbejde videre med at øge fakultetets hjemtag af eksterne bevillinger – især gennem de mere skæve ideer, som kan være med til at løse samfundets udfordringer.

Viser resultater 31 til 40 ud af 50

Forrige 1 2 3 4 5 Næste