Ledelsen på Aarhus BSS

På denne side kan du som medarbejder orientere dig om ledelsen på Aarhus BSS. Du kan få et indblik i fakultetets strategiske indsatser, læse nyt fra ledelsen og finde referater af fakultetsledelsens møder.


Nyt fra ledelsen


Foto: AU Foto

20.06.2017 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Sommerhilsen fra dekanen

Kære medarbejdere Nu er det sommer, og vi kan snart se frem til en velfortjent ferie uden for fakultetets mure. Inden da vil jeg gerne sige tak for et godt forårssemester og fortælle lidt om noget af det, som vi i fakultetsledelsen har beskæftiget os med i løbet af foråret. I april gik vi i gang med at kigge på fakultetets samlede…

Det skal være nemmere at søge eksterne bevillinger på Aarhus BSS. Foto: AU Foto

08.05.2017 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Øget fokus på eksterne bevillinger

Der skal fremover sikres mere faglig og administrativ støtte til hjemtagning af eksterne forskningsbevillinger på Aarhus BSS. Derfor har fakultetsledelsen netop nedsat et udvalg bestående af VIP’er fra hele fakultetet, og dekan Thomas Pallesen og prodekan Per Baltzer Overgaard vil i den kommende tid besøge institutterne for at drøfte muligheder og…

Foto: Aarhus BSS Kommunikation, Morten Rømer Holm

19.12.2016 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Årets sidste ord fra prodekan for uddannelse Per Andersen

Her kigger prodekan for uddannelse Per Andersen tilbage på et år, hvor Aarhus BSS er nået langt med kvalitetssikring af uddannelserne og frem til 2017, hvor det blandt andet handler om at øge de studerendes karriereparathed.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation, Morten Rømer Holm

19.12.2016 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Årets sidste ord fra prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard

Efter et år, hvor der endelig er kommet afklaring på fakultetets struktur, glæder prodekan for forskning og talentudvikling Per Baltzer Overgaard sig til at fokusere på kerneopgaverne forskning og uddannelse i 2017. Og til at se på, hvordan man øger kvaliteten af forskningen - og hvordan man i det hele taget måler kvalitet.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation, Morten Rømer Holm

19.12.2016 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Årets sidste ord fra dekan Thomas Pallesen

For dekan Thomas Pallesen var 2016 et år, hvor der omsider kom en afklaring på fakultetets overordnede struktur. I 2017 glæder han sig blandt andet til at tage fat på de internationale akkrediteringer og fakultetets samlede uddannelsesportefølje.

Foto: Uffe Alici Pedersen

14.03.2016 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

"Der skal være en forståelse for, at vi er forbundne kar"

Fakultetsledelses-portræt: Jan Tønnesvang har siddet i institutlederstolen på Psykologisk Institut i godt og vel tre måneder. Mød ham til en snak om ledelse, fællesskab og synergi på tværs af fagskel - og om hans syn på potentialet for Aarhus BSS.

Foto: AU Foto

28.01.2016 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Per Andersen: Med 14.000 dagsstuderende under sine vinger

1. februar rykker 47-årige Per Andersen sit kontor ned ad Victor Albecks Vej og udskifter titlen som studieleder på Juridisk Institut med prodekan for uddannelse på Aarhus BSS. Her følger et portræt af en mand med meninger og med et ønske om at Aarhus BSS bliver bedre til at tale på tværs og langs.

07.12.2015 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Årets sidste ord – fra dekanens bord

Årsskiftet nærmer sig, og det er en anledning til at se både frem og tilbage. Tilbage på et godt år for Aarhus BSS, hvor vi også har taget hul på nogle væsentlige udfordringer. Og frem på 2016, hvor vi skal styrke Aarhus BSS yderligere.

Peter Munk Christiansen ser frem til at yde sit bidrag til at udvikle instituttet på flere dimensioner i samarbejde med instituttets mange dygtige medarbejdere.

13.11.2015 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Peter Munk Christiansen er ny institutleder

Den nye institutleder på statskundskab bliver Peter Munk Christiansen. Han overtager tøjlerne efter Thomas Pallesen, som er blevet dekan på Aarhus BSS. I det følgende giver institutlederen sit syn på instituttets styrker, udfordringer og visioner.

Foto: AU Foto

18.08.2015 | Aarhus BSS, Nyheder fra ledelsen

Ny institutleder: Ideer skal komme nedefra

Den 3. august skiftede Jacob Kjær Eskildsen officielt posten som institutleder for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ud med stillingen som institutleder for Institut for Virksomhedsledelse. Han ønsker at skabe et institut, hvor de bedste ideer kommer fra medarbejderne, og hvor fagligheden udvikles i forskningsmiljøerne. På en måde…

Viser resultater 41 til 50 ud af 50

Forrige 1 2 3 4 5