Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Årets nye studerende møder ind til en noget anderledes introuge. Foto: AU Foto

24.08.2020 | Aarhus BSS

Introforløb med fokus på det faglige

Planlægningen af årets introforløb har været igennem et par omtumlede uger pga. udviklingen i covid-19-situationen. Nu er planlægningen omsider på plads, og mandag d. 24. august møder de nye studerende ind til faglige introforløb uden sociale eller fysiske aktiviteter.

Foto: AU Foto

24.08.2020 | Aarhus BSS

Ny studieleder på ITKO-uddannelsen

Professor Jakob Arnoldi fra Institut for Virksomhedsledelse er ny studieleder på kandidatuddannelsen i IT, kommunikation og organisation - i daglig tale, ITKO. Her fortæller han lidt om sine planer.

20.08.2020 | Aarhus BSS

Klimastrategi: 44 grønne indsatser sættes i gang

Med afsæt i handleplanerne for universitetets klimastrategi sætter AU gang i 44 konkrete aktiviteter, der skal bidrage til at gøre universitetet grønnere.

Foto: AU Foto

25.06.2020 | Hilsner fra ledelsen

Sommerhilsen fra dekanatet

Kære medarbejdere Her på tærsklen til sommerferien kan vi se tilbage på et forår, der har været helt usædvanligt. Og frem mod et efterår, der heller ikke bliver helt, som det plejer. Forårets fysiske nedlukning betød, at vi i næsten tre måneder arbejdede sammen på distancen og måtte finde på nye online løsninger i forhold til undervisning og…

Fotograf Lise Balsby

24.06.2020 | Aarhus BSS

Aarhus BSS byder studerende velkomne tilbage på campus

Fra onsdag 24. juni åbner Aarhus BSS op for, at studerende efter behov kan vende tilbage til universitetets fysiske rammer på campus.

Viser resultater 6 til 10 ud af 924

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer