Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Den 2. juni slår Aarhus BSS atter dørene op for medarbejderne efter mere end to måneders nedlukning. Foto: AU Foto.

27.05.2020 | Nyheder fra ledelsen

På vej mod en genåbning

Tirsdag den 2. juni er Aarhus BSS’ bygninger klar til at åbne op for medarbejderne efter mere end to måneders nedlukning. De praktiske rammer for genåbningen er netop nu ved at blive fastlagt på institut- og afdelingsniveau. Der er dog en række fælles retningslinjer, som man skal være opmærksom på.

Niels Haldrup i sit hjemmekontor. Foto: Privat

26.05.2020 | Nyheder fra ledelsen

Institutleder på distancen

Coronakrisen og den fysiske nedlukning vendte op og ned på hverdagen for både medarbejdere og ledelse. Nu åbnes der langsomt op for aktiviteterne igen, men hvordan har det egentligt været at lede et stort institut på distancen? Her deler institutleder Niels Haldrup fra Institut for Økonomi sine erfaringer.

25.05.2020 | Aarhus BSS

Rammerne for studiestart på plads

Nye studerende står forrest i køen, når campus genåbnes. Men det bliver uden hytteture og med digital opgradering. Sådan lyder nogle af de fælles rammer for den kommende studiestart. Og selvom alt ikke bliver som det plejer, så kan nye studerende regne med én ting – tutorerne står klar igen i år.

Her ses opslaget for det første webinar, hvor professor Lotte Bøgh Andersen fortalte om medarbejdermotivation.

20.05.2020 | Aarhus BSS

Fra konference til webinar

Hvordan kan man formidle sin forskning og være i dialog med omverdenen, når coronakrisen har sat en stopper for fysiske arrangementer? På Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse har man omdannet centerets årlige ledelseskonference til en otte ugers-webinarrække. Her får du deres bedste råd til, hvordan man laver webinarer.

Lektor Franziska Günzel-Jensen har som den første afholdt på Aarhus BSS afholdt mundlige eksaminer via Zoom. Foto: AU Foto

19.05.2020 | Aarhus BSS

Mundtlig eksamen via Zoom: de første erfaringer

På grund af corona-situationen afholdes mange af årets eksaminer online. I april fandt de første mundtlige eksaminer via Zoom sted på Aarhus BSS, og det var en god oplevelse, fortæller lektor Franziska Günzel-Jensen. Her giver hun sine fem bedste råd til andre, som skal holde mundtlig eksamen online.

Viser resultater 11 til 15 ud af 924

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer