Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

Natalie Videbæk Munkholm og Jacob Kjær Eskildsen er begge medlem af AU's Diversitets- og Ligestillingsudvalg. Foto: Jesper Rais og AU Foto.

21.10.2019 | Aarhus BSS

”Ligestilling handler om kvalitet, ikke om køn”

AU’s Diversitets- og Ligestillingsudvalg er netop nu i fuld gang med at formulere universitetets nye handleplan for ligestilling. Her fortæller lektor Natalie Videbæk Munkholm og institutleder Jacob Kjær Eskildsen lidt om udvalgets arbejde og formålet med den nye handleplan.

Thomas Pallesen opfordrer alle medarbejdere til at stemme ved dette års universitetsvalg. Foto: Lars Kruse (AU Foto).

20.10.2019 | Aarhus BSS, Hilsner fra ledelsen

Brug din stemme ved årets universitetsvalg

Kære medarbejdere I år er der universitetsvalg på Aarhus Universitet. Her skal vi vælge repræsentanter til AU’s bestyrelse og akademiske råd - helt centrale instanser, som er med til at sætte retningen på både universitets- og fakultetsniveau. Til bestyrelsen skal vi vælge i alt tre medarbejderrepræsentanter – to fra det videnskabelige…

Ill.: Colourbox

20.10.2019 | Aarhus BSS

5 gode råd til dit ph.d.-forløb

Du er kommet igennem nåleøjet og er netop startet som ph.d.-studerende på Aarhus BSS. Du har dermed taget hul på en spændende, udfordrende og ganske særlig periode i dit liv – både professionelt og personligt. Men hvordan kommer du godt igennem forløbet? Få 5 gode råd her.

Ill.: Colourbox

14.10.2019 | Aarhus BSS

Bliv VIP-mentor eller mentee

Har du lyst til at præge og styrke forsknings- og uddannelsesmiljøet på Aarhus Universitet? Og vil du hjælpe en talentfuld kollega til at udvikle sig fagligt og personligt? Så meld dig som mentor i AU’s mentorordning Styrk Talentet! Tilmeldingsfristen for både mentorer og mentees er 20. november 2019.

10.10.2019 | Aarhus BSS

Stil op som kandidat til universitetsvalget

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, akademiske råd og ph.d.-udvalg. Har du har lyst til at stille op som kandidat, kan du gøre det fra den 17. til den 25. oktober.

Viser resultater 41 til 45 ud af 924

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer