Koncert med Jon Spencer and the Hitmakers - warm-up Powersolo

Psykedelisk rock, punkblues, garagerock...Jon Spencer kan det hele. Nu kommer han til Aarhus og du har chancen for at opleve ham live sammen med Personaleforeningen. Opvarming er PowerSolo.

18.09.2019 | Kim Lilholt Ruggaard

Dato fre 15 nov
Tid 20:15 23:30
Sted Atlas: Vester Allé 15, 8000 Aarhus

Foto: Presse

Den 15. november kommer Jon Spencer and the Hitmakers til Aarhus og giver koncert på Atlas. Opvarmning er det danske rock'n'roll-band Powersolo, som også bare MÅ opleves live.

Du kan opleve koncerten i selskab med gode kolleger fra Personaleforeningen. Vi mødes kl. 20.15 ved ingangen til Atlas for udlevering af billetter og en forfriskning indenfor, så vær der venligst til tiden… :-)

Vi glæder os til at se jer!

 

Pris/Price: 100 DKK (medlemmer) – 150 DKK (ikke-medlemmer)

Tilmeld dig her.

Tilmeldingsfristen: d. 8. november.

Om Jon Spencer

Jon Spencer voksede op i Hanover, New Hampshire, og læste siden på universitetet i Providence, Rhode Island. Hér blev han snart en del af støjrock/industrial-bandet Shithaus. Siden flyttede han til Washington, D.C., hvor han i 1985 dannede garagerock-bandet Pussy Galore. Gruppen rykkede snart til New York, men gik i opløsning i 1990. Kort forinden havde han været med til at danne punkblues-bandet Boss Hog, og i 1991 supplerede han op med The Jon Spencer Blues Explosion. Sidstnævnte har i høj grad været med til at definere mandens karriere, mens førstnævnte efter opløsningen i 2000 også er blevet genoplivet et par gange. Endelig dannede Jon Spencer i 2005 rockabilly-duoen Heavy Trash sammen med Matt Verta-Ray. I slutningen af 2018 udgav han i eget navn albummet “Spencer Sings The Hits!”.

Hør Jon Spencer her

Aarhus BSS