Bliv inspireret af dine kolleger

Vil du gerne have inspiration til din undervisning og udveksle erfaringer med kolleger på tværs af fakultet? Så mød op til CUL’s inspirationsdage, som afholdes to gange om året. Næste gang er d. 23. maj, hvor der sættes fokus på, hvordan man bedst tilrettelægger sin undervisning til studerende, der kommer lige fra gymnasiet.

22.03.2019 | Sinne B. Jakobsen

Foto: Mathias Elmose

Den gode forelæsning, eksamensformer og tilrettelæggelse af holdundervisning… Det er blot nogle af de mange emner, som undervisere på Aarhus BSS har sat fokus på til CUL’s inspirationsdage, som afholdes to gange om året - næste gang d. 23. maj.

På CUL’s inspirationsdage mødes undervisere og andre interesserede fra hele fakultetet til en formiddag med faglige oplæg fra deres kolleger, erfaringsudveksling og sparring. Emnerne spænder vidt, men tager alle udgangspunkt i underviserne egen hverdag, fortæller centerleder Torben K. Jensen:

Carsten Bergenholtz, lektor (MGMT)

For mig bygger god undervisning på evidens-baseret viden om, hvad der virker. CUL’s inspirationsdage giver mig god mulighed for at udveksle erfaringer med andre undervisere samt høre om evidens-baserede studier. Dermed kan jeg styrke min egen undervisning”.

”Deltagerne skulle gerne forlade inspirationsdagen fuld af gode ideer og redskaber til deres egen undervisning. De fleste oplægsholdere er undervisere, der selv har gang i spændende tiltag, som andre vil kunne lære af. På den måde får alle undervisere glæde af de gode undervisningsideer – uanset faglig baggrund.”

Inger Mørch Hauge, uddannelseskoordinator (BTECH)

 

Det er altid inspirerende at høre om de nyeste tiltag inden for undervisning og om, hvordan andre på Aarhus BSS griber tingene an. Samtidig er inspirationsdagene en rigtig god mulighed for at styrke sit netværk på tværs af de to campusser.”

Fakta om næste inspirationsdag

Næste inspirationsdag finder sted d. 23. maj. Her kan du blive klogere på, hvordan du som underviser bedst tilrettelægger din undervisning til studerende, der kommer lige fra gymnasiet.

Blandt oplægsholderne finder man blandt andet lektor på Institut for Økonomi Peder Østergaard og rektor ved Hjørring Gymnasium, Elsebeth Austin, og dagen sluttes af med lidt at spise og tid til at netværke med dine kolleger.


Læs mere:

Besøg CULs hjemmeside og læs mere om inspirationsdagen

Aarhus BSS
308561 / i40