Mønsterbrydere modtager priser

Fredagens store fakultetsfest bød også på et fagligt program, hvor blandt andet årets æresalumnepriser og årets forskningspriser blev uddelt. Flere af priserne gik til mønsterbrydere.

24.06.2011 | Cecilie Holmgaard Petersen

Fredag den 17. juni 2011 afholdt Business and Social Sciences den første fakultetsfest for alle medarbejdere og alumner for at fejre, at Aarhus Universitet er blevet en ny organisation med større sammenhæng. Dagen blev, ud over den festlige del, også benyttet til at afholde et fagligt program, der bød på faglige oplæg, taler og prisuddelinger.

Det faglige program blev afholdt om eftermiddagen i Søauditorierne, hvor årets æresalumnepris og årets forskningspris blandt andet blev uddelt.

- Formålet med at uddele æresalumnepriserne er at vise en stor anerkendelse for den betydning og respekt, der knytter sig til alumners virker. Prismodtagerne er i år kendetegnet ved at være mønsterbrydere på hver deres måde, fortæller Frank Pedersen, Prodekan for vidensudveksling.

Årets æresalumnepris blev givet til Ambassadør Ulrik Federspiel, cand.scient.pol. fra 1970 og Bankdirektør Niels Erik Jakobsen, cand.merc. fra 1987. Priserne blev overrakt af Frank Pedersen, Prodekan for vidensudveksling.

Årets forskningspris  gik til Irene Pollach fra institut for Erhvervskommunikation og til Kim Christensen fra Institut for Økonomi. Priserne blev overrakt af Prodekan for forskning Per Baltzer Overgaard.

Tillykke til såvel modtagerne af årets forskningspris som årets æresalumnepris!

Læs dekanatets begrundelser for dette års priser

For yderligere information

Frank Pedersen