Nye medarbejdere i webtemaet

På gangene omkring webtemaet vil man i den kommende tid kunne støde ind i en række nye medarbejdere, der alle er ansat i kortere perioder for at hjælpe til med forskellige opgaver. Det drejer sig om:

Lisbeth Reinholt Jensen

Lisbeth er ansat til hjælpe med at planlægge og udføre tests i projekt 429 – fælles undervisnings- og planlægningssystem. Hun skal desuden hjælpe vores test manager Jette Larsen med at udarbejde principper, politikker mv. på testområdet. Lisbeth er ansat via kontrakten med Miracle og har en lang og bred erfaring i arbejdet med test. Hun er i første omgang ansat indtil årsskiftet.

Morten Moos

Morten er ansat til at hjælpe med et eksperiment med indsamling og analyse af data fra censorer, der kan registrere lyd, bevægelse mv. Eksperimentet ledes af Henning Troels Povlsen og har til formål at blive klogere på, hvordan man kan bygge en fornuftig infrastruktur op omkring IOT data. Morten er freelance webudvikler og er ligeledes ansat via Miracle kontrakten. Morten er ansat i 6 uger og vil primært være til stede i AU IT om mandagen.

Troels-Henrik Krag

Troels-Henrik er ansat I Brugeroplevelser til at drive en proces, der skal føre frem til, at vores nyhedsbrevssystem lever op til GDPR. Han skal således hjælpe alle nyhedsbrevsredaktørerne med at sikre, at der indsamles nye samtykker fra alle modtagerne af nyhedsbrevene. Troels-henrik er projektansat og hans ansættelse løber året ud.

Bob Clifford

Bob bliver ansat til at hjælpe med udvikling på Cold Fusion platformen. Han kommer fra London og vil i første omgang primært være tilstede i AU IT i uge 41 – derefter vil han arbejde på distancen. Han er i første omgang hyret i halvandet måned. Bob har en lang er faring bag sig som Cold Fusion udvikler. Han er ansat via aftalen med Miracle – der har kigget mod Englang, fordi det var for svært at finde en freelance Cold Fusion udvikler i Danmark.