Medarbejdere flytter fra Brugeroplevelser til Generelle Applikationer

Chefgruppen har besluttet at lave en samlet forvaltningsorganisation for Office365 platformen under ledelse af teamleder for Generelle Applikationer Jacob Hedegård.

Den nye forvaltningsorganisation vil samle de medarbejdere, der arbejder med at udbrede brugen af platformen og de medarbejdere, der arbejder med mere tekniske aspekter af platformen. Forventningen er, at dette vil medvirke til at gøre arbejdet med Office 365 endnu mere fokuseret, end det er i dag.

Som konsekvens af ovenstående flyttes de medarbejdere, der arbejder på fuld tid med at udbrede Office 365 fra Brugeroplevelser til Generelle Applikationer. Det drejer sig om Birgitte Troldtoft og Michael Tvorup Nielsen. Rasmus Stensgaard, der både arbejder med Office 365 og typo3, vil bibeholde sit organisatoriske ophæng i Brugeroplevelser, men vil indgå i den nye forvaltning med en allokering på ½ ÅV.

Flytningen vil ske snarest muligt. Den resterende del af Brugeroplevelse forbliver samlet som ét team med samme navn under en ny teamleder, der endnu ikke er fundet.