Nyt fra Tidshåndtering på AU

En status fra teamet bag projektet

I løbet af 1. halvår 2016 er det nye tidshåndteringssystem ProMark blevet idriftsat og rullet ud til ca. 1200 brugere på ST. Det er sket efter en rigtig flot indsats i AU IT, hvor kollegaer fra Infrastruktur, Adm. Applikationer, Gen. Applikationer, Drift og Teknologi samt SUA Integrationsteam har ydet en fantastisk indsats for at få det fundamentale og integrationsmæssige klargjort og implementeret til løsningen. Derudover har der været et meget positivt og tæt samarbejde med kollegaer fra AU Økonomi og Bygninger og AU HR samt  et tæt samarbejde med den eksterne leverandør Mark Information A/S, som har leveret og installeret applikationen ProMark.

AU Økonomi og Bygninger har fra starten af året gennem hele januar/februar gjort et stort arbejde med udrulning til brugerne gennem planlagte kommunikations- og præsentationsrunder hos brugerne. Samtidig har vi i AU IT planlagt og tilstræbt at kunne holde hånden under dem og stå til rådighed i perioder med hjælp her og nu, hvis der var behov for det.

Der har undervejs, som i alle projekter, været udfordringer, men de er alle ved at være løst eller under planlagt opfølgning på en positiv, konstruktiv og velovervejet måde, således at vi for brugerne, ud fra forudsætningerne, har fået opbygget et teknisk velfunderet driftsmiljø.

Systemet er opbygget til at kunne udvides til endnu flere brugere end der er her i første fase med ST, men det er idriftsættelsesfaser som AU Økonomi og Bygninger beslutter og planlægger over tid.

ProMark er idriftsat officielt pr. 1. februar 2016 og siden da kørt i driftsprøvemæssig tilstand. Driftsprøve blev afsluttet i juni måned før sommerferien og vil blive fulgt op af en 2. driftsprøve i august/september. Rent teknisk er ProMark forankret i Adm. Applikationer med Niels Erik Skov Olesen som systemansvarlig og der er til daglig drift udarbejdet systemforvaltningsaftale mellem AU Økonomi og Bygninger og AU IT. Den applikations-ansvarlige og brugervendte del, herunder brugersupport, er placeret hos AU Økonomi og Bygninger.

ProMark afløser hermed det gamle system ARS, som nu er ”gået på pension” på den måde, at data fra ARS bliver bevaret i en read only version, som er designet og udarbejdet af AU Business Intelligence.  

På projektets vegne

Niels Erik Skov Olesen og Steen Ilsø