Nyt i frokoststuen

Team- og projekttavler

Som mange af jer nok har bemærket, så er der begyndt at komme lidt indhold op på tavlerne nede i frokoststuen. Den ene tavle er en teamtavle, hvor hvert team har sit eget space. Hvert space har tre overskrifter:

  • Hvad fejrer vi i dag
  • Projekter vi arbejder med
  • Stort tillykke til

De tre overskrifter er inspireret af de svar som I kom med i den psykiske APV, hvor det var tydeligt, at det er ønske, at vi i AU IT begynder at dele mere med hinanden. Det er nu op til jer at fylde spacet, så jeres kollegaer kan følge med i, hvad I laver, hvad I fejrer og hvem I fejrer i jeres team. 

De to andre tavler er projekttavler. De er fyldt op med prioriteret projekter, og de er endnu ikke helt færdige. Meningen er, at projekterne vil blive opdateret hver måned ift. hvad der er sket siden sidst, og hvad der kommer til at ske. På den måde kan I følge udviklingen i et projekt, som I har interesse i. Derudover er det også muligt at se, hvilke deltagere der er på projektet samt, hvem der ejer det. 

Tavlerne er et forsøg på at løse et af AU IT's fire psykisk APV tiltag. Her kan I læse AU IT's fire APV tiltag, som følgegruppen løbende arbejder videre med.