Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhed

Arne Kjær leder af nyt center på Arts

Arne Kjær er udnævnt som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier.

08.07.2011 | Thomas Sørensen

På Arts er Arne Kjær udnævnt som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Centeret samler eksisterende mindre centre og forskningsprogrammer med fokus på universitets- og ungdomsuddannelsespædagogik og didaktik, og det skal udnytte de oplagte faglige synergier, der ligger i at blive lokaliseret med eller tæt på it-miljøet på Katrinebjerg, Campus Aarhus.

Netop miljøet på Katrinebjerg har Arne Kjær et solidt kendskab til. Som uddannet cand.scient. i datalogi var han således med til at etablere Informationsvidenskabsstudiet i begyndelsen af 1980’erne, og han har efterfølgende i flere omgange været studieleder og formand for studienævnet på selvsamme fag.

Arne Kjær har i sin akademiske karriere arbejdet med en lang række emner, men i de seneste år har især krydsfeltet mellem it og læring optaget hans interesse. I 2010 blev han således leder ved Center for Undervisningsudvikling; et hverv han har varetaget sideløbende med stillingen som prodekan for uddannelse på det tidligere Humanistiske Fakultet.

Arts, Medarbejdere, Studerende, Nyt fra ledelsen, Navne , Forside
Tags: ansættelse