Lønbehandling for månedslønnede sker nu på hovedområderne

Fra d. 22. marts 2013 behandler HR på hhv. Science and Technology og Business and Social Sciences løn for måneds¬lønnede på de to hovedområder. Dermed er lønbehandlingen for månedslønnede nu decentraliseret på alle AU’s hovedområder.

22.03.2013 | AU HR

Foto: Colourbox

Lønbehandlingen for månedslønnede ved Aarhus Universitet er blevet decentraliseret. HR for hovedområderne Arts og Health samt for AU Administration har siden d. 26. februar 2013 behandlet løn for månedslønnede på de to hovedområder og i administrationen. Fra 22. marts 2013 gælder det også for de sidste to hovedområder, Science and Technology og Business and Social Sciences.

Månedslønnede medarbejdere skal derfor kontakte deres lokale HR-afdeling med spørgsmål til deres løn. Det gælder ikke timelønnede, tjenestemænd og ph.d. – studerende, der fortsat skal henvende sig til det centrale lønkontor i AU HR.

Alle lønmedarbejdere har stort fokus på at yde en god service. Skulle der mod al forventning opstå uregelmæssigheder i lønbehandlingen, vil lønmedarbejderne naturligvis gøre alt, hvad de kan for bringe tingene på plads så hurtigt som muligt.

Kontakt din lokale HR-afdeling


Kontakt Lønkontoret

Medarbejdere, Ph.d.-studerende, Administrative forhold, Forside