Medarbejdermøder på alle hovedområder

I september afholder rektoratet lokale medarbejdermøder på alle ni hovedområder, hvor alle er velkomne til at stille spørgsmål om processen.

21.08.2010 | Thomas Sørensen

Som et led i den faglige udviklingsproces inviterer rektoratet til medarbejdermøder på alle ni nuværende hovedområder for at orientere om den overordnede status for processen og besvare eventuelle spørgsmål fra medarbejderne.

Efter bestyrelsens godkendelse af rektoratets indstilling om den faglige udviklingsproces trådte processen den 17. juni ind i en ny fase. Hen over efteråret pågår det omfattende analysearbejde, der skal sikre de optimale faglige og administrative snitflader i Aarhus Universitets fremtidige organisation. Rektoratet holder sig løbende orienteret om hovedområdernes procesforløb, og det er i den forbindelse, medarbejderne inviteres til møde.

Møderne finder sted i løbet af september. Hovedområderne udsender yderligere oplysninger om de enkelte medarbejdermøder.

Den faglige udviklingsproces, Arts, Aarhus BSS, Health, Science and Technology, Medarbejdere, Studerende, Nyt fra ledelsen, Arrangement
Tags: medarbejdermøde, debat,