Ny konstitueret ledelse i Økonomi og Planlægning

Når vicedirektør Søren Trangbæk tiltræder som økonomidirektør hos Forsvarets Materieltjeneste fra 1. januar 2014, vil Charlotte Lyngholm, Anette Svejstrup, Morten Vils Sørensen og Jørgen Jørgensen indtil videre dele ledelsen af AU Økonomi og Planlægning imellem sig.

03.12.2013 | Sys Christina Vestergaard

Vicedirektør Søren Trangbæk har fået nyt job. Han tiltræder som økonomidirektør hos Forsvarets Materieltjeneste fra den 1. januar 2014.

At jobskiftet kommer samtidig med den aktuelle udmelding om besparelser på AU er en tilfældighed.

"Der er ingen sammenhæng mellem den aktuelle udmelding på AU og mit jobskifte. Jeg har gennem længere tid været i forhandlinger med forsvaret om stilling som økonomidirektør, hvor jeg skal sidde med i direktionen af Forsvarets Materieltjeneste. Og det kunne jeg ikke sige nej til", siger Søren Trangbæk.

Søren Trangbæk tiltrådte som vicedirektør for AU Økonomi og Planlægning 2009.
”Det har været nogle spændende år på AU, hvor jeg har nydt samarbejdet med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere og ledere. Dem vil jeg komme til at savne, siger Søren Trangbæk.

Indtil stillingen som vicedirektør er genbesat vil den overordnede ledelse af AU Økonomi og Planlægning blive varetaget på følgende måde:

  • Planlægningschef Charlotte Lyngholm varetager ledelsen af AU Planlægning.
  • Sekretariatschef Anette Svejstrup, chefkonsulent Morten Vils Sørensen og universitetsdirektør Jørgen Jørgensen varetager sammen ledelsen af AU Økonomi.

Den nærmere tilrettelæggelse af samarbejdet, referenceforhold mv. vil blive fastlagt snarest, og stillingen som vicedirektør for AU Økonomi og Planlægning vil blive slået op efter nytår.

Medarbejdere, Forside