Du er her: AU  Medarbejdere  Institutter m.v. Nyhed

Påskeoplevelser på Aarhus Universitet

Museerne med tilknytning til Aarhus Universitet er åbne i påskeferien og byder på aktiviteter for både børn og voksne.

30.03.2012 | Marie Groth Andersen

Foto: Colourbox

Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum disker op med det helt store påskeprogram. Mandag den 2. april går bjørnen ud af sit gode skind, når museets biologer skinder en stor brun bjørn. Skærtorsdag kan man bygge en redekasse til havens fugle. Derudover kan man ugen igennem blive klogere på æg og se prisvindende konservatorarbejde. Museet har åbent hver dag i påsken. Der er gratis adgang for børn under 18 år samt for studerende på Geologi og Biologi.

Læs mere

Steno Museet

Fredag den 6. april er der fuldmåneaften på Steno Museet. Her kan man lægge nakken tilbage og beundre forårets stjernehimmel akkompagneret af musik. Derudover kan man tirsdag til søndag opleve udstillingen ”Kære krop, svære krop”.  Der er gratis adgang for studerende på Aarhus Universitet samt ansatte ved Health og Science and Technology.

Læs mere

Moesgård Museum

På Moesgård Museum kan børn benytte påskeferien til at kreere et læderarmbånd med runer, eller de kan folde sig ud som møllere i den gamle skovmølle. Her kan man male sit eget mel, og der er også mulighed for at bage snobrød. Derudover kan man se museets faste udstilling. Entré til museet er gratis for børn under 18 år.

Læs mere

Antikmuseet

Drøm dig væk til oldtidens Grækenland og Italien på Antikmuseet. Her finder du både originalgenstande fra tidlig bronzealder til romersk kejsertid samt gipsafstøbninger af klassiske skulpturer. Museet har åbent mandag til torsdag, og der er gratis entré.

Læs mere

Medarbejdere, Forside
300871 / i40