Nyheder

07.01.11
Nye dekaner budt velkommen
Mange var mødt frem for at byde velkommen til de fire nye dekaner på Aarhus Universitet ved receptionen i Stakladen torsdag den 6. januar 2011. Og der er store forventninger til de fire, der både får ansvar for hvert sit hovedområde og samtidig indgår i universitetsledelsen med et fælles ansvar for udviklingen af det samlede universitet.

04.01.11
Gratis tilmelding til Folkeuniversitetet
Glæd dig til foråret på Folkeuniversitetet. Alumner, nuværende og pensionerede medarbejdere fra Aarhus Universitet samt ledsager kan gratis tilmelde sig ét udvalgt hold på Folkeuniversitetet i Herning, Århus eller Emdrup (Kbh.). Tilmeldingen er åben. Der er et begrænset antal pladser, der fordeles efter “først til mølle”-princippet. Derfor tilrådes hurtig tilmelding. Tilmelding foretages ved at indtaste aftalekoden "AU" under "Specialaftaler" på Folkeuniversitetets hjemmeside.

03.01.11
Vinterformørkelse
Der er delvis solformørkelse tirsdag den 4. januar 2011, når solen står op klokken 08:52 i sydøst. Men du skal være meget heldig for at se det!

03.01.11
Nyt kursuskatalog for administrative medarbejdere
AEUs kursus- og seminarkatalog for 2011 er udkommet. AEU (Administrativ Efteruddannelse for Universitetsansatte) udbyder kurser og seminarer inden for blandt andet studieadministration, vejledning, indkøb, økonomi og personale­admini­stration. Derudover udbyder AEU lederudviklingsforløb og projekt­leder­­uddannelse.

22.12.10
Hjem til mor til jul
Længslen efter en jul i familiens skød var angiveligt en af grundene til, at studerende på Aarhus Universitet i 1950’erne begyndte at sælge juletræer.

21.12.10
Tid til en beslutning
Den faglige udviklingsproces er nået dertil, hvor der skal læses, overvejes og tages en beslutning, slår rektor fast. Kun høringsfasen på Arts mangler.

15.12.10
Ny universitetslov: Høringssvar fra AU
Høringsfristen for den nye universitetslov er netop afsluttet. Efter at have foretaget en intern høringsperiode, hvor der kom 12 høringssvar, har Aarhus Universitet nu indsendt sit høringssvar.

13.12.10
Ny HR-portal på Atrium
En ny HR-portal er gået i luften som led i en større omstrukturering på Atrium. En række fagportaler skal gøre det nemmere for AU-ansatte at finde informationer om deres fagområde på tværs af universitetet.

07.12.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Intet storinstitut for kommunikations- og sprogfagene i 2011
Fransk, tysk, engelsk, spansk og andre sprog- og kommunikationsfag, som udbyder uddannelser på både Aarhus School of Business og på Det Humanistiske Fakultet, bliver ikke umiddelbart fusioneret sammen i et fælles institut i forbindelse med den faglige udviklingsproces.

03.12.10
Foreslå nye bestyrelsesmedlemmer
Ud over de to nye studenterrepræsentanter i bestyrelsen skal Aarhus Universitet skal have tre nye eksterne medlemmer af bestyrelsen pr. 1. februar. Formand for bestyrelsen Jens Bigum opfordrer medarbejdere og studerende til at komme med forslag til eksterne bestyrelsesmedlemmer.

30.11.10 | UNIvers
Kirkehistorikeren, der gik til angreb
Den 12. december kunne Århus-teologen P.G. Lindhardt være fyldt 100 år. Han afskaffede Helvede og det evige liv og satte Det Teologiske Fakultet i Århus på verdenskortet.

25.11.10
Valgdeltagelsen slår alle rekorder
Stemmeprocenten for årets universitetsvalg er nu talt op. Hele 21,4 procent har afgivet deres stemme.

24.11.10
God stemmeprocent
Universitetsvalget er endnu ikke afsluttet, men Valgsekretariatet kan allerede nu fortælle om en flot stemmeprocent.

17.11.10
Stort it-velgørenhedsarrangement på AU
I weekenden den 4.-5. december lukker INCUBA Science Park op for arrangementet RHoK (Random Hacks of Kindness). 250 it-specialister fra hele verden vil møde op for at kode krisehåndteringssoftware til verdens brændpunkter.

10.11.10 | UNIvers
Tidlig ønskerunde på SAM og ASB
Selvom den nye institutstruktur endnu ikke er på plads, kan VIP’erne på det kommende Aarhus School of Business and Social Sciences allerede nu ønske, hvor de gerne vil være. Det handler om medarbejderinddragelse, siger dekanen.

05.11.10
Gennemførte det rigtige marathon
Et hold arkæologiinteresserede har været i Grækenland for at løbe det originale marathon, og for at markere 2500-års jubilæet for løbet.

05.11.10
Philipp Schröder vinder Forskerfight
Vinderen af ForskerFight 2010 blev professor Philipp Schröder fra Handelshøjskolen. Han var glad og overrasket over sejren.

02.11.10
Følg udviklingsprocessen på de fire nye hovedområder
Medarbejdere, studerende og andre interesserede kan nu holde sig orienteret om den faglige udviklingsproces på de nye hovedområder.

28.10.10
Klassiske arkæologer løber historisk maraton
To klassiske arkæologer fra Aarhus Universitet er med, når flere tusinde løbere den 31. oktober markerer, at det i år er 2500 år siden, en græsk ordonnans løb turen fra Marathon til Athen.

27.10.10 | UNIvers
Forskerfight i den tunge vægtklasse
Flere professorer stiller op til formidlings-konkurrencen Forskerfight 2010. – Også selv om der måske er for meget ”Vild Med Dans” over konceptet.

18.10.10
Få viden om kræftbehandling
Kræftafdelingen på Århus Sygehus tilbyder ansatte på AU at komme på besøg. For grupper (15-30 personer) arrangeres et foredrag, en 3D-præsentation i det virtuelle acceleratorrum og en rundvisning ved scannere og behandlingsacceleratorer.

13.10.10
De små lande lægger det moralske pres
Det store Per Kirkeby Auditorium i Søauditorierne var fyldt til bristepunktet, da den irske præsident Mary McAleese gav forelæsning tirsdag den 12. oktober på Aarhus Universitet. Titlen på hendes forelæsning var ”Small States in the New World Order”.

07.10.10
Ligestilling: et langt, sejt træk

Mandag den 4. oktober fortsatte ligestillingsdebatten, da blandt andet Lykke Friis deltog i et seminar om ligestilling på universitetet.

29.09.10
Kultur med rabat - personaletilbud
Kom til Kulturnat Århus eller i Musikhuset med rabat. Aftalerne er annonceret under "Ansat på AU".

21.09.10
Jubelår med splittelse om parkkollegiernes fremtid
Et flertal i bestyrelsen for de ni kollegier i Universitetsparken har besluttet at modernisere de bygninger, hvor de første studerende flyttede ind for 75 år siden. Men beboernes repræsentanter frygter, at projektet på 135 millioner kr. vil forandre en livsform.

17.09.10
HR skal være ambitiøst
Den menneskelige ressource er universitetets væsentligste ressource, og derfor skal både den enkelte medarbejders potentiale og hele organisationen bringes optimalt i spil.

17.09.10
Profilbrochure til medarbejderne
Årets profilbrochure, Aarhus Universitet 2010/2011 er udkommet. I år sendes profilbrochuren direkte ud til alle medarbejdere på Aarhus Universitet.

15.09.10
Nyt forslag skal holde på kvinderne
Målet med Aarhus Universitets nyeste ligestillingsinitiativ er at få flere kvinder til at overveje en universitetskarriere.

15.09.10
Den svære ligestilling
Årene som løst ansat er med til at skræmme kvinderne væk, siger en forsker, som roser Aarhus Universitets nye ligestillingsinitiativ.

13.09.10
Festens midtermand
At være konferencier for en stor årsfest kræver meget forberedelse. Vi har talt med Mikael Bertelsen om, hvordan han greb rollen an.

13.09.10
Beatles-fest i Musikhuset
Igen i år blev årsfesten afsluttet med et brag af et arrangement i Musikhuset. Aftenen var præget af prominente gæster, festklædte medarbejdere og Beatles-fortolkninger.

10.09.10
Forbilleder fejret ved Aarhus Universitets årsfest
Aarhus Universitet fejrede sin 82-års fødselsdag i udviklingens tegn. Traditionen tro var årsfesten også en hyldest til nogle af universitetets ekstraordinært dygtige studerende, medarbejdere og tætte, internationale samarbejdspartnere samt udnævnelse af årets æresalumne.

07.09.10
Masser af succes
Aarhus Universitetsforlag kan se tilbage på 25 år, som ikke mindst har budt på omfattende formidling af forskningen.

06.09.10
Rabat på 80'er hits
Ansatte på Aarhus Universitet kan få rabat på billetter til forestillingen Elsk Mig i Nat i Musikhuset Aarhus. Tilbuddet gælder for udvalgte forestillinger i september og oktober.

03.09.10
Minister: Mere samarbejde med private
Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen benyttede bl.a. sit besøg på Aarhus Universitet til at slå et slag for mere samarbejde mellem universiteterne og private virksomheder. Se videointerview med ministeren.

02.09.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
TAP'er kan selv ønske job
I begyndelsen af 2011 ligger Aarhus Universitets nye organisation klar. Herefter vil der være ønskerunder, hvor TAP’erne kan ønske, hvilke af de nye funktioner de helst vil arbejde med.

26.08.10
Det hellige rum på Aarhus Universitet
Antikmuseet byder hele efteråret på en særudstilling om Det hellige rum. Sirligt dekorerede vaser, dramatiske relieffer og store statuer af guder og gudinder fortæller historien om helligsteder og religiøse ritualer i Nærorienten.

26.08.10
Flyt din forskning til Kina
Forskere fra Aarhus Universitet har nu mulighed for at blive udsendt til Sino-Danish Center for Education and Research (SDC) i Kina.

25.08.10
Mindeord for Birger Kaiser
Mindeord for Birger Kaiser, tidligere direktør for Studenterhusfonden af 1991, fællestillidsrepræsentant, medlem af konsistorium, leder af universitetets sikkerhedsorganisation, initiativtager til Feriefonden af 1979 og medstifter af foreningen Nestor for tidligere Aarhus Universitets-ansatte.

20.08.10
AU samlet til DHL-stafet
For første gang tog Aarhus Universitet samlet til DHL-stafet med ens t-shirts og fælles hygge. Står det til vicedirektør Louise Gade er en ny AU-tradition blevet grundlagt. Se alle billederne fra løbe- og gåturene i Århus.

19.08.10
Nyt webmagasin: Fra buzzword til konkret e-læring
Om kort tid vil de fleste undervisere på Aarhus Universitet finde et lille postkort i deres postboks med en opfordring om at gå online. Postkortet slår på tromme for et gratis webmagasin, www.g8nline.dk, hvor syv undervisere fra AU fortæller detaljeret og konkret om, hvordan de har brugt e-læringselementer i deres egen undervisning.

17.08.10
Forskere slår lejr på universitetet for at passe forskningen
Mange forskere på landets universiteter oplever, at deres tid til forskning smuldrer i takt med at møder, tilrettelæggelse af ansøgninger, servicering af journalister og planlægning af undervisning æder arbejdstiden. Det sker samtidig med at der fra oven kommer stadig stærkere krav om flere publikationer. Stress og frustrationer er følge nogle af konsekvenserne. Men nu går en gruppe forskere ved DPU, Aarhus Universitet helt nye veje. I en uge vil de slå lejr på universitetet under overskriften 'forskercamp 2010'.

13.08.10
Goddag til Danmark
August står i det internationales tegn, når de nye udvekslingsstuderende på Aarhus Universitet tjekker ind.

15.07.10
Oplagt med samarbejde mellem AU og et internationalt gymnasium
Et samspil med Aarhus Universitet vil være en oplagt mulighed for et kommende internationalt gymnasium i Århus. Det mener professor Flemming Besenbacher fra iNANO-centret ved AU. Han er gået aktivt ind i bestræbelserne på at få et internationalt gymnasium til Århus

14.07.10
Studenternes Hus bliver til Studenterhus Århus
Efter seks år på havnefronten flytter Studenterhus Århus nu fra Toldboden til Studenternes Hus på Ndr. Ringgade. Det betyder også, at Stakladen genopstår som ramme om koncerter og andre kulturelle arrangementer.

13.07.10
Fast sommerarbejde hvert år
Juli er den store feriemåned, men for en gruppe ansatte på AU er de fire sommeruger hvert år ensbetydende med et helt bestemt projekt. Nemlig den vigtige og omfattende opgave at tage sig af alle de unge, der søger ind på en uddannelse på Aarhus Universitet.

13.07.10
Ny intern portal for kommunikation
Al relevant information om kommunikation på og ud fra Aarhus Universitet er samlet i en ny kommunikationsportal på Atrium. Se under "Kommunikation" i top-menuen.
I den kommende tid vil intern nformation blive omstruktureret og fordelt under en række portaler på Atrium, som skal gøre det nemmere for medarbejderne at finde informationer.

09.07.10
Så er det kursus-tid
Alle medarbejdere ved Aarhus Universitet har nu mulighed for at tilmelde sig de efteruddannelser, som universitetet udbyder i samarbejde med blandt andre Århus Købmandsskole og Aarhus tekniske Skole. Kurserne omfatter både sprog, IT og kommunikation. Tilmeldingsfrist 13. august.

08.07.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Fire faglige analysegrupper udpeget
I efteråret skal det besluttes, hvordan de fire nye hovedområder på Aarhus Universitet skal organiseres fagligt. Der nu sammensat fire overordnede grupper, som får ansvaret for de forudgående analyser. De fire grupper består primært af nuværende institutledere og dekaner, men i den kommende tid vil der blive etableret undergrupper, som både kommer til at bestå af medarbejdere og studerende for at sikre en bred involvering i processerne.

07.07.10
Rejseportal til AU's ansatte
Hvordan bestiller du billet, hvis du skal på rejse i forbindelse med dit job på Aarhus Universitet? Hvad er AU’s rejsepolitik i det hele taget? Og hvordan er det nu lige med rejseforsikring og bagageregler? Alle disse spørgsmål – og mange flere - kan du nu få svar på i nye AU’s rejseportal.

02.07.10
Fodboldforskeren alle vil tale med
VM i fodbold har bragt idrætsforskeren Thomas Bull Andersen og dermed Institut for Idræt i mediernes søgelys.

01.06.10
Giv UNIvers fem minutter og vær med til at gøre avisen endnu bedre
AU Kommunikation gennemfører en spørgeskemaundersøgelse om UNIvers, der skal sikre den bedst mulige avis til universitetets ansatte og studerende. Er du ansat på AU, vil vi meget gerne høre din mening om avisen. Undersøgelsen løber fra 28. juni til 30. juli 2010.

30.06.10 | UNIvers
Ny visionsplan for Aarhus Universitet
På det samme møde, hvor bestyrelsen nikkede til første del af den faglige udviklingsproces, sagde de også ja til en revideret plan for udbygningen af Aarhus Universitet. Universitetet får brug for at blive mellem 200.000 og næsten 500.000 kvadratmeter større i de næste knap 20 år.

25.06.10
Årsfest 2010
I 2010 holder Aarhus Universitet sin årsfest den 10. september i Århus, og rektoratet opfordrer alle medarbejdere til allerede nu at sætte kryds i kalenderen. Den traditionsrige begivenhed starter om eftermiddagen og fortsætter om aftenen i Musikhuset, hvor mere end 2.000 gæster deltager i festlighederne.

23.06.10 | UNIvers
Sangen giver ny energi
Når universitetet tømmes for medarbejdere torsdag eftermiddag, samles en flok AU-ansatte for at synge – og være sammen med kollegerne på en anderledes måde.

18.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Stor tilslutning til TAP’ernes TR-møde
Tillidsrepræsentanter for det tekniske og administrative personale (TAP’erne) fra hele Aarhus Universitet var fredag formiddag samlet til fællesmøde oven på udmeldingen torsdag om fremtidsplanerne universitetet.

18.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Et spørgsmål om tilvænning
Al forandring kræver tilvænning. Men når man tænker lidt over det, kan man godt se alle fordelene. Fordi jeg læser HA(jur), vil sammen­lægningen være en kæmpe fordel, fordi det vil udvide, hvilke valgfag jeg kan vælge inden for jura.
Henriette Wetke Korsgaard, 6.  semester, HA(jur.)-skat, ASB

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Blandet modtagelse på DJF

50-60 medarbejdere så og hørte rektor Lauritz B. Holm-Nielsen på storskærm fortælle, at DJF fremover vil være en del af Aarhus Faculty of Science and Technology.

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Jeg er en glad mand
Jeg har fået fire tomme kasser med etiketter på. Det er de rigtige kasser, som vi har fået, og det er positivt. Nu skal vi arbejde for at fylde kasserne, men det ser lovende ud.
Professor Philip Schröder, Nationaløkonomisk Institut, ASB

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Rektor præsenterer fremtidens AU
I en stopfyldt aula foran 450 ansatte og studerende præsenterede rektor Lauritz B. Holm-Nielsen oplægget til den største reform i Aarhus Universitets historie.

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Det har bestyrelsen besluttet
Arbejdet med den faglige udviklingsproces er sat i gang for at gøre Aarhus Universitet endnu stærkere og for at udnytte de synergieffekter mellem universitetets mange forskningsområder, som fusionerne i 2006 og 2007 gav mulighed for, men som endnu ikke er slået helt igennem.

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Oplagte muligheder med teologer
Jeg er i udgangspunktet vældig spændt på og glad for at skulle dele fakultet med teologerne. Både teologerne og vi har en stærk tradition for forskning i forholdet mellem identitet, fortælling og kultur, men de to traditioner er ikke rigtig ført sammen, så der skal vi i dialog med teologerne.

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Godt med udvikling i to tempi
Det var så den organisatoriske forandringsproces, dvs. den overordnede i hvert fald. Nu kan vi gå i gang med den faglige. Jeg er glad for, at det efter mødet på Sandbjerg blev klart, at udviklingen skal foregå i to tempi – selvom jeg nok synes den kunne foregå i flere hastigheder.
Tonny Brems Knudsen, lektor i Statskundskab

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Mulighed for nye centre

Jeg ser store fordele ved sammenlægningen på den lange bane. Vi har i min afdeling af Danmarks Miljøundersøgelser talt om muligheden for at etablere et center på klimaområdet, hvor vi meget gerne vil inddrage andre dele af Aarhus Universitet.
Peter Wind, seniorbiolog fra DMU

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Bestyrelsen mødt af demonstration

Studerende demonstrerede for mere indflydelse i den faglige udviklingsproces. Se videointerviews med demonstranterne.

17.06.10 | DEN FAGLIGE UDVIKLINGSPROCES
Processen fortsætter efter i dag
I dag skal bestyrelsen tage stilling til det fremtidige antal af fakulteter på Aarhus Universitet samt ny ledelelsesprofil. Resten af den nye faglige og administrative struktur besluttes til februar.

15.06.10 | UNIvers
Stadig ikke afklaring på genopretningsplan
De danske universiteter er stadig usikre på, hvad regeringens nedskæringer helt konkret kommer til at betyde. Men budgettet for næste år kan laves, forsikrer universitetsdirektøren.

07.06.10 | UNIvers
Fuld gang i højhusbyggeri
Medarbejderinddragelse, arkitekt­konkurrence, kommunalplan og ikke mindst selve byggeriet. Tjeklisten er alenlang for Aarhus Universitets nye højhusbyggeri på hjørnet af Randersvej og Nordre Ringgade.

04.06.10
Hvem skal vinde årets ForskerFight?
Det er nu, du skal melde dig, hvis du vil deltage i dysten! Torsdag den 4. november 2010 slår Folkeuniversitetet dørene op for årets ForskerFight, hvor ni forskere fra AU sætter fokus på klar tale.
Forskere kan indstilles til fighten frem til d. 17. juni.

02.06.10
Online fondsdatabase går i luften
Forskere ved Århus Universitetshospital og Aarhus Universitet har nu adgang til Danmarks største og mest avancerede online database over bevillingsmuligheder til forskning.

31.05.10 | UNIvers
Lige lovligt lovende
Adjunkt Carsten Jensen modtog 28. maj Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris, som fonden uddeler til lovende unge forskere. Sådan en er Carsten Jensen, også selvom han ikke helt vil være ved det.

28.05.10
Prisuddelinger på AU: Fremragende forskning hædret
Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris blev i år uddelt til to internationalt anerkendte forskere, der begge begyndte karrieren på AU. Ved samme lejlighed modtog seks nyuddannede ph.d.-forskere Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris.

26.05.10
Online database over danske klimaforskningsprojekter
Koordineringsenheden for forskning i klimatilpasning (KFT) har opbygget en online database over danske klimaforskningsprojekter, som nu er tilgængelig fra KFT’s hjemmeside. Nye projekter til indberetning i databasen efterlyses.

26.05.10
Gratis adgang til elektronisk publicering af tidsskrifter
Statsbibliotekets Open Journal Systems server (OJS-server) åbnede den 21. maj for gratis adgang til elektronisk publicering af tidsskrifter tilknyttet Aarhus Universitet.

21.05.10 | UNIvers
Fra motion til anerkendelse
En ny, fælles og mere værdibaseret personalepolitik er sendt i høring som afløser for hovedområdernes nuværende, ofte mere konkrete personalepolitikker. Senere kommer de praktiske retningslinjer, forklarer Vicedirektør for HR, Louise Gade.

11.05.10
De studerende i centrum
Vi skal huske de studerende, siger Eva Teilmann, der efter 22 år på Aarhus Universitet siger farvel til fordel for et nyt job i København.

11.05.10 | UNIvers
Det store medieudbrud
Ole Hertel er seniorforsker på Afdeling for Atmosfærisk Miljø på DMU. I forbindelse med vulkanen Eyjafjallajökulls udbrud har han sammen med sine nærmeste kolleger skullet forklare askeskyens udbredelse for den samlede danske presse – men også for internationale medier.

04.05.10
Ingen hold i rygterne
Under titlen 'Faglig udviklingsproces' analyserer AU for tiden mulighederne for at styrke forskning og uddannelse på hele universitetet efter fusionerne i 2007. I den forbindelse har der været rygter i medierne om, at DPU er "lukningstruet", og at området "pædagogisk filosofi" nedlægges på DPU. Begge rygter er falske, fortæller Lars Qvortrup, dekan på DPU.

21.4.10
Refusion af meromkostninger for rejsende
I forbindelse med askeskyen fra Island har en række rejsende medarbejdere på AU været påført meromkostninger til ekstraophold, ændringer osv.

07.04.10
Aarhus Universitet løber DHL Stafet i 2010
Alle medarbejdere inviteres til at deltage i DHL i år. Deltagerne får udleveret en flot løbe T-shirt, og AU HR sørger for telte med borde og bænke på pladsen og grillmad efter løbet. Der løbes i både Århus, Odense og KBH.

07.04.10
Nyt om ledelsesinformationsprojektet
Styregruppen for den administrative forandringsproces godkendte på et møde tirsdag d. 16. marts beslutningsoplægget vedr. implementering af et ledelsesinformationssystem på AU.

04.02.10
Redigering af www.au.dk overgår til TYPO3 fra den 15. februar
Fra mandag den 15. februar overgår www.au.dk fuldt ud til TYPO3. Det betyder, at det herefter ikke længere er muligt at redigere www.au.dk via SIAB.

03.02.10
Køb AU's nye merchandise på webshop.au.dk
Der er netop åbnet en webshop, hvor du kan købe AU-merchandise: tøj, tasker og diverse gaveartikler. Ansatte på AU kan enten købe ind på egne vegne eller på vegne af deres afdeling.

27.01.10
Ny avis på vej
Redaktionen bag AU’s avis, CAMPUS, arbejder i øjeblikket på, hvordan avisen kan skrives endnu bedre til både ansatte og studerende på hele universitetet. Og du kan hjælpe!