Nyhedsarkiv (før juni 2014)

Stud.jur. Troels Bidstrup fra Studenternes Juletræssalg viser professor Orla Strange Petersen et af de træer, som kunne købes i buearkaden foran Aarhus Universitets hovedbygning. Billedet stammer fra den 16. december 1958. (Foto Ib Rahbek-Clausen)

22.12.2010 | Nyheder

Hjem til mor til jul

Juletræssalg var en god forretning for studerende

21.12.2010 | Den faglige udviklingsproces

Tid til en beslutning

Den faglige udviklingsproces er nået dertil, hvor der skal læses, overvejes og tages en beslutning, slår rektor fast. Kun høringsfasen på Arts mangler.

21.12.2010 | Nyheder

Nyt kursuskatalog for administrative medarbejdere

AEUs kursus- og seminarkatalog for 2011 er netop udkommet.

15.12.2010 | Nyheder

Ny universitetslov: Høringssvar fra AU

Høringsfristen for den nye universitetslov er netop afsluttet. Efter at have foretaget en intern høringsperiode, hvor der kom 12 høringssvar, har Aarhus Universitet nu indsendt sit høringssvar.

13.12.2010 | Nyheder

Ny HR-portal på Atrium

En ny HR-portal er gået i luften som led i en større omstrukturering på Atrium. En række fagportaler skal gøre det nemmere for AU-ansatte at finde informationer om deres fagområde på tværs af universitetet.

13.12.2010 | Den faglige udviklingsproces, Medarbejdere, Studerende

Ny struktur præsenteres den 9. marts

Den faglige udviklingsproces går nu ind i en ny fase, hvor universitetsledelsen skal gennemgå de indkomne forslag til organisering.

07.12.2010 | Den faglige udviklingsproces

Intet storinstitut for kommunikations- og sprogfagene i 2011

Fransk, tysk, engelsk, spansk og andre sprog- og kommunikationsfag, som udbyder uddannelser på både Aarhus School of Business og på Det Humanistiske Fakultet, bliver ikke umiddelbart fusioneret sammen i et fælles institut i forbindelse med den faglige udviklingsproces.

06.12.2010 | Den faglige udviklingsproces, Studerende, Medarbejdere

Dialogmøder i studienævnsproces

En ændring af studienævnsstrukturen er på vej som et led Aarhus Universitets faglige udviklingsproces. Med dekan Carsten Riis som primus motor afholdes der i den kommende tid dialogmøder med AU Studieadministration, universitetets hovedområder samt forskellige studenterforeninger. Møderne skal medvirke til at afklare indholdet i den endelige…

Aarhus Universitets nuværende bestyrelse

03.12.2010 | Nyheder

Foreslå nye bestyrelsesmedlemmer

Ud over de to nye studenterrepræsentanter i bestyrelsen skal Aarhus Universitet skal have tre nye eksterne medlemmer af bestyrelsen pr. 1. februar. Formand for bestyrelsen Jens Bigum opfordrer medarbejdere og studerende til at komme med forslag til eksterne bestyrelsesmedlemmer. Pladserne bliver ledige, da Jens Bigum, Arne Rolighed og …