Nyhedsarkiv (før juni 2014)

14.07.2010 | Nyheder

Studenternes Hus bliver til Studenterhus Århus

Efter seks år på havnefronten flytter Studenterhus Århus nu fra Toldboden til Studenternes Hus på Ndr. Ringgade. Det betyder også, at Stakladen genopstår som ramme om koncerter og andre kulturelle arrangementer.

13.07.2010 | Nyheder

Ny intern portal for kommunikation

Al relevant information om kommunikation på og ud fra Aarhus Universitet er samlet i en ny kommunikationsportal på Atrium. Se under "Kommunikation" i top-menuen. I den kommende tid vil intern nformation blive omstruktureret og fordelt under en række portaler på Atrium, som skal gøre det nemmere for medarbejderne at finde informationer.

13.07.2010 | Nyheder

Fast sommerarbejde hvert år

Juli er den store feriemåned, men for en gruppe ansatte på AU er de fire sommeruger hvert år ensbetydende med et helt bestemt projekt. Nemlig den vigtige og omfattende opgave at tage sig af alle de unge, der søger ind på en uddannelse på Aarhus Universitet.

09.07.2010 | Nyheder

Købmandsskolekurser 2010

Alle medarbejdere ved Aarhus Universitet har nu mulighed for at tilmelde sig de efteruddannelser, som universitetet udbyder i samarbejde med blandt andre Århus Købmandsskole og Aarhus tekniske Skole. Kurserne omfatter både sprog, IT og kommunikation. Tilmeldingsfrist 13. august.

08.07.2010 | Den faglige udviklingsproces

Fire faglige analysegrupper udpeget

I efteråret skal det besluttes, hvordan de fire nye hovedområder på Aarhus Universitet skal organiseres fagligt. Der nu sammensat fire overordnede grupper, som får ansvaret for de forudgående analyser.

Foto: Jesper Rais / AU-foto

02.07.2010 | Nyheder

Fodboldforskeren alle vil tale med

VM i fodbold har bragt idrætsforskeren Thomas Bull Andersen og dermed Institut for Idræt i mediernes søgelys.